UPDATE 8 april ’21:  Philip is geadopteerd!

Hoe gaat het nu met Philip?

Philip mag, een aantal weken na zijn tweede operatie, eindelijk meer bewegen en uit de bench. Ook de tweede operatie lijkt goed gelukt, zijn knieschijven zijn stabiel en schieten niet meer voortdurend uit de kom. Eindelijk geen pijn meer!
Hij verblijft nog steeds in het gastgezin waar hij van de liefdevolle verzorging en de aandacht geniet. Tegelijkertijd geniet het gastgezin met volle teugen van lieve Philip, dus een win-win situatie 🙂

Binnenkort moet Philip nog voor controle terug naar de specialist. Wij hopen dat wij daarna eindelijk op zoek kunnen gaan naar zijn “forever-home”!

Wat was er ook alweer aan de hand met Philip?
Aan beide achterpoten had Philip patella luxatie in een ernstige gradatie. Hierdoor had Philip moeite met lopen, soms pijn en wanneer er niets aan gedaan zou worden was de prognose slecht.
De eerste operatie heeft in december plaatsgevonden en de tweede operatie inmiddels ook achter de rug.
Op dit moment verblijft Philip in een liefdevol gastgezin waar hij mag revalideren van deze operaties. Zodra hij door de specialist definitief goedgekeurd is, zullen wij op zoek gaan naar een nieuw thuis. U vindt hem dan ter adoptie op onze website.