Muis en Fiep

Hallo allemaal,

Hierbij een berichtje en foto’s van Muis en Fiep, bij jullie heette Fiep Felix.

Na wat opstartproblemen op gebied van gezondheid, gaat het nu goed met de dames. Eerst had ik alleen Muis bij jullie opgehaald, maar we zijn blij dat we Fiep de volgende dag ook opgehaald hebben. Ze hebben het heel leuk samen. Veel spelen, vliegen het hele huis door en ze zijn zo nooit alleen. En als ze dan moe zijn, heerlijk slapen, vooral tussen het speelgoed schijnt het prettig te liggen.

Ook samen met onze zoon van een half jaar gaat het prima, ze entertainen elkaar mooi. Die rennende poesjes zijn leuk om naar te kijken en die staartjes kriebelen zo lekker. Vooral Muis vindt hem interessant, die spartelende handjes en voetjes zijn reuze spannend. Gelukkig is ze er wel voorzichtig mee, ze sabbelt soms op zijn teentjes, wat onze zoon dan heel grappig vindt. Fiep vindt het wat spannender, vindt het te onvoorspelbaar waarschijnlijk, maar toch gaat ze regelmatig op de hoek van zijn speelkleed liggen kijken wat hij doet.

‘s Avonds liggen de dames graag bij ons op de bank, af en toe op schoot, maar meestal vlak naast ons. Sowieso volgen ze ons door het hele huis, altijd op zoek naar gezelligheid.

Kortom, volgens mij is iedereen blij!