Niets te doen deze zomer? Kom ons helpen!

Wij beleven in het asiel topdrukte met de opvang van dieren in deze zomerweken en zoeken dringend vrijwilligers.

De zomer is in het Zwols Dierenasiel de meest drukke periode. We hebben dan veel aanbod van dieren, zoals honden, maar vooral ook van katten. Daarnaast hebben we in deze periode heel veel kittens en dat betekent in het asiel dan dat we te maken hebben met intensieve zorg voor de vele kittens en hun moeders.
Daarom hebben we nu dringend behoefte aan een aantal extra vrijwilligers, die in het gezellige en gemotiveerde team van dierverzorgers en vrijwilligers willen komen meehelpen voor de komende zomer weken.

We zoeken jou, als jij een dierenliefhebber bent, die in komende zomerweken nog wat tijd over heeft, en je deze graag aan een goed doel wilt besteden, namelijk de zorg voor dieren.

Je kunt bij ons als vrijwilliger aan de slag als je 15 jaar of ouder bent, één of meerdere dagdelen per week beschikbaar bent en het fijn vindt om (enkele weken in) in de zomervakantie nuttig te besteden bij dieren die het nu extra nodig hebben !

Ben jij geïnteresseerd in dit leuke, nuttige en dankbare vrijwilligerswerk dan kun je je (vrijblijvend) aanmelden, via onze website via: https://dierenasielzwolle.nl/vrijwilligers/

Natuurlijk zoeken we ook altijd mensen die voor langere tijd kunnen helpen. Dat kan al vanaf een dagdeel per maand!

 

Voor meer informatie over het asiel en de mogelijkheden voor vrijwilligers, kun je ook natuurlijk ook even bij de kraam van het Zwols Dierenasiel langs komen op de Dieren Welzijnsmarkt a.s. Woensdag 4 juli van 12:00 – 16:00 uur op het plein ‘Achter de Broeren’ in Zwolle !

Het Zwols Dierenasiel is een organisatie die zwerf- en afstandsdieren opvangt in haar moderne asielgebouw in Zwolle. Op jaar basis vangen we daar ongeveer 900 dieren op die we niet alleen goed verzorgen, maar die we ook zo snel als mogelijk proberen duurzaam te herplaatsen bij een nieuw baasje.
Het Zwols Dierenasiel maakt deel uit van het Dieren Team Zwolle, een samenwerkingsverband van Dieren Welzijns organisaties in Zwolle en is de drijvende kracht achter dit samenwerkingsverband. Op Woensdag 5 juli a.s. organiseert Dieren Team Zwolle, in samenwerking met de Gemeente Zwolle een Dieren Welzijnsmarkt op het plein Achter de Broeren waar iedereen van 12:00 tot 16:00 uur van harte welkom is.