Orrie (Oreo)

Lieve medewerkers van het dierenasiel,

Hoewel Orrie een zeer fotogenieke kat is, blijkt hij toch een lastig model te zijn. Even stilzitten, laat staan poseren is er niet bij, Orrie is altijd op z’n hoede en zoekt plekjes op in huis waar hij overzicht heeft.
Hoewel Oreo best een leuke naam is vinden wij een drie lettergreep naam wat lang, vandaar dat we er Orrie van gemaakt hebben.
Hij heeft nog steeds de zolderkamer tot z’n beschikking. Onder het grote logeerbed is zijn ‘safe haven’. Wel maakt hij meer ontdekkingsreisjes door het huis en met sommige plekjes raakt hij meer vertrouwd. Alleen als wij met eten in de buurt zijn komt hij naar ons toe. Zijn etensbakjes staan al op de begane grond. Vertrouwen doet hij ons nog niet. Angst en paniek in zijn ogen zijn blikken die wij nog dagelijks zien. Toch merken we kleine sprongetjes van vooruitgang. Orrie vindt Tommie  (onze seniorkater) erg interessant en tegelijkertijd spannend, het zal nog wel even duren voordat het maatjes worden!
Orrie miauwt en dat lijkt op roepen, soms denk ik dat hij z’n moeder roept en haar enorm mist. Verder wil hij graag naar buiten maar dat durven we nog niet aan. Orrie laat zich nog niet aaien, laat staan pakken.
We houden moed want we gunnen ons snoepje een gelukkig kattenleven.

Tot zover de up- date!
Groet van Mary-Ann en Jan