Over ons

Ieder dier verdient een kans op geluk. Een veilig, zorgzaam en liefdevol thuis dat door een zorgvuldige match vanuit ons dierenasiel tot stand is gekomen. Bij Dierenasiel Zwolle staat de liefde voor dieren centraal.

 

Iedere medewerker en vrijwilliger van ons dierenasiel  heeft een groot hart voor dieren en stelt het welzijn van al onze honden en katten voorop.

Als toekomstige eigenaar van een hond of kat uit ons dierenasiel kun je rekenen op onze kennis en kundigheid. Door onze jarenlange ervaring kun je gebruik maken van onze expertise en voorzien wij jou van professioneel advies, zodat je alle tools in handen hebt om jouw hond of kat een veilig en liefdevol thuis te bieden. Je kunt bij ons terecht voor asiel, pension, voorlichting en hulp bij probleemgedrag.
Als non-profit organisatie hebben wij een belangrijke maatschappelijke rol te vervullen: Het bieden van een tijdelijke en veilige omgeving voor honden & katten tot zij met hun baas herenigd kunnen worden, of er een geschikte nieuwe plek is gevonden. Met steun vanuit o.a. de gemeente Zwolle zetten wij ons met volledige toewijding en passie in om de honden en katten die tijdelijk bij ons worden opgevangen een zo’n passend mogelijke omgeving te bieden. Dit geldt voor de honden en katten in zowel ons asiel als ons pension.

Samen zorgen voor een betere wereld voor het dier dat jou toevertrouwd wordt.

Dierenasiel Zwolle

Het team

Het bestuur

Onze bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Onze partners

Met veel trots werken wij samen met een aantal belangrijke partners.