Puck (kat zoekt boer)

Hallo,

Begin juli hebben wij ‘boerderij poes’ Puck meegenomen uit jullie asiel. Ze was wat schuw en de plaatsing binnen een gezin was eerder niet gelukt. Bij ons op de boerderij is ze helemaal tot rust gekomen. Dat wilden wij jullie even laten weten.

Na twee maandjes wennen is ze nu een echte huiskat geworden! Het liefst loopt ze achter je aan, het hele erf over. En ze zit altijd op je te wachten als je thuis komt. Het liefst ligt ze nu toch wel bij je op schoot en anders op de bank. En dan gaat ze er uitgebreid voor liggen om geaaid te worden. Als er veel mensen zijn zoekt ze haar eigen plekje op en onverwachte bewegingen kan ze niet waarderen. Dus ik denk dat ze op de boerderij helemaal op d’r plek is.

Groetjes

 

11-7-2018:

Beste medewerkers van het asiel Zwolle,

Puck is aangekomen op de boerderij en is geland in de schuur. Ze heeft haar plekje in de stellingkast gevonden en ze doet haar behoeftes netjes in haar bak. Ze eet haar bakje netjes op en we hebben de indruk dat ze meer behoefte heeft dan dat we haar geven op het moment. We gaan haar ook naast haar brokjes ook nog wat natvoer geven.

Verder is ze aanhankelijk tot een bepaald punt. Ze geeft duidelijk haar grenzen aan, precies zoals jullie al meldden.
Verder wil ze graag naar buiten, maar houden we haar nog even in de schuur.
Kortom: precies de kat die we hadden verwacht te krijgen. We zien er naar uit om haar naar buiten te laten.