Sasja

Ik ben Sasja, geboren op 7 december 2014.
Ik ben een prachtige, atletische Amerikaanse Bulldog. Ik ben vrolijk speels en heel lief voor de mensen die ik ken. Ik kruip dan het liefst op schoot alsof ik een heel klein hondje ben.
Met spelen kan ik wel een beetje lomp zijn. Maar ja, daarom ben ik ook een bulldog. Sommige honden kan ik heel goed mee spelen maar hondjes die bang zijn jaag ik graag op. Dus altijd opletten als ik losloop.
Achter een balletje aanrennen en het terugbrengen is een van mijn favoriete bezigheden. Hier ben ik ook heel goed in. Als je met mij gaat wandelen weet ik dat ik mijn behoefte op het gras moet doen. ik vind het heerlijk om door sloten en blubber te rennen. Eigenlijk ben ik een echte waterhond.
Ik kan alleen nogal eens schrikken als je met mij gaat lopen. Een fiets die rammelt of een vlag die wappert. Mijn vrouwtje heeft hierdoor al een paar keer op de grond gelegen. Hahahaha ik ben een sterke hond hè.

Mensen die ik niet ken daar kan ik nogal raar op reageren. Ik heb als waarschuwing een paar keer gebeten. Gelukkig alleen maar blauwe plekken en niet echt doorgebeten.Ik kan alleen thuis zijn en blaf dan niet. Wel maak ik mijn deken of mandje kapot. Als ik ’s nachts niet in de bench zit opgesloten dan wil ik in de kamer mijn behoefte doen. Nieuwe dingen, situaties en mensen daar heb ik gewoon tijd voor nodig om te wennen. Ik ken aardig wat commando”s en ze ook goed uitvoeren totdat ik iets zie of hoor wat leuker is. Ik zoek een baasje die overwicht heeft en veel tijd om te wandelen. Dan ben ik echt de beste vriend die je maar kan hebben!

Voor meer informatie, of interesse kunt u contact opnemen met mijn huidige baas: switch@casema.nl