Smurf

Hallo lieve allemaal bij het dierenasiel,

Ik dacht ik laat jullie even weten hoe het nu met  mij gaat. Ik woon inmiddels een goede week bij mijn nieuwe personeel en ze zijn superlief . Ik werd met een poezenfietstaxi opgehaald, super chill en ging op weg naar mijn forever home … Eenmaal uit mijn mandje ging ik gelijk de boel verkennen, want ik ben nou eenmaal niet zo’n shy type. Al onderzoekend kwam ik er achter dat ik al een paar zussen en een broertje had .. super leuk, m’n zussen deden wat blazen op mijn eerste dag en dat was het. Mijn broertje had een dagje langer nodig, hij is namelijk wel een beetje een bange poeperd bij nieuwe dingen …. Maar ook hij is inmiddels helemaal om, naast neusjes geven zijn we af en toe ook lekker aan het ‘vechten’ en donderjagen met ons tweetjes, gewoon op speelse wijze hoor want anders mag  het niet van onze moeder aka personeel.

In het begin dat ik hier was was ik echt aan het grommelen tegen de rest als we eten kregen, maar inmiddels heb ik wel door dat er écht wel genoeg is voor ons allemaal. Na het eten ga ik op de bank liggen om uit te buiken en het liefst heb ik dat ik dan lekker over mijn buikje wordt gewreven. Verder houd ik ook van gluren, in de keuken bij het keukenraam … en aan de tuinkant hebben we een supergave klimboom/krabboom/uitkijktoren staan, daar lig ook vaak in het zonnetje te gluren naar de musjes in de tuin. Omdat hier pas woon en ‘nog niet geholpen ben’ -> ik weet niet wat dat precies is maar als mijn moeder zegt het moet dan doe ik dat gewoon . Wat ik ook leuk vind is om te spelen op bed, het liefst onder het dekbed en dan spelen met de voeten .. niet er in bijten hoor, want dat mag niet.

Afgelopen dinsdag heb ik mijn herhaalentingen gehaald bij de poezendokter, die was super tevreden … ik ben een goed gesocialiseerd mannetje en al lekker op gewicht met mijn 2,6 kilo. Ik was wel een beetje winderig toen hahaha.
Kortom, ik ben helemaal op mijn plek hier … ik heb allerlei leuke kadootjes gekregen en ik kan supergoed met al mijn huisgenootjes. Mijn personeel is dol op me en ik op hun, we zijn echt heel erg blij met elkaar … ik ga hier echt heel fijn opgroeien tot een grote vent.

Bedankt voor al jullie goede zorgen, knuffels en lekkere eten in de tijd dat ik bij jullie logeerde. Veel liefs en knuffeltjes van Jordan (voormalig Smurf)

Ps … Mannetjespersoneel heeft mijn naam verzonnen, ik ben vernoemd naar basketballer Michael Jordan 🙂