Sponsoren

Met trots presenteren wij: onze sponsoren! Wilt u ons ook steunen? Vul dan ons contactformulier in en vermeld in de onderwerpregel “Sponsor worden”.

Coffeeshop Het Binnenhof

Al ruim 10 jaar is Coffeeshop Het Binnenhof in Zwolle onze trouwste fan. Gedurende het hele jaar sparen de klanten met veel enthousiasme geld voor ons bij elkaar. Daarmee kunnen wij veel dingen betalen waar extra geld voor nodig is!

logo_binnenhof.250x0-is

Stichting dierendonatie

Soms hebben wij voor specifieke projecten veel geld nodig. Stichting Dierdonatie biedt ons een gratis platform voor crowdfunding zodat wij hier geld voor binnen kunnen halen!

12250093_1076923102332094_4312065159185638982_n.250x0-is

Deltion College

Deltion College Zwollesponsort ons door middel van drukwerk. Daarnaast maakte deze school eind 2015 Man met hond-kalender voor ons. Deltion nam alle kosten op zich en regelden de modellen en fotografen!

1429101467_sponsor_logo_deltion_college.250x0-is

Bas Autowas

Deze autowastraat is al jarenlang nauw betrokken bij ons asiel. Elke donatie van meer dan € 50,- aan ons asiel, wordt beloond met een cadeaubon van Bas Autowas. Daarnaast sponsort Bas Autowas één van onze hondenkennels.

bas_autowas.250x0-is

Wolkyshop

Schoenenwinkel Wolkyshop sponsort één van onze hondenkennels.

wolkyshop.250x0-is

 De Groot Diervoeders B.V.

Bij De Groot Diervoederskunnen wij al jaren voordelig diervoeding inkopen. Daarnaast krijgen wij regelmatig hele pallets diervoeding gedoneerd. Ook verzorgt de Groot jaarlijks de kerstpresentjes voor onze vrijwilligers.

de_groot_diervoeders.250x0-is

Hills

Eén van onze hondenkennels wordt doorHills dierenvoedinggesponsord.
Daarnaast zijn zij uiteraard sponsor van onze diervoeding en ontvangen wij regelmatig voer en donaties uit acties.

Stichting Dierenlot

De kledingcontainers van Stichting Dierenlot leveren ons elk jaar vele honderden euro’s op. Per kilo krijgen wij hier een bepaalt bedrag voor. En paar jaar…. is dat een aardig totaal!

dierenlos.250x0-is

HOUT VM

Marcel van HoutVM is een echte dierenvriend, hij heeft voor ons dierenasiel een geweldige loungehoek gemaakt. En gedoneerd! Op deze loungehoek kunnen (potentiële) dierenbazen voor, tijdens of na de adoptie heerlijk zitten!  Op zoek naar een loungeset en wilt u met eigen ogen aanschouwen hoe degelijk alles in elkaar zit? Komt u dan gerust eens kijken.