Stoere jongens, meiden, mannen & vrouwen gezocht!

We zoeken stoere jongens en meiden!
Mannen en vrouwen die niet bang zijn voor vieze handen, en stapel zijn op honden en/of katten zijn. Mensen die lekker vroeg uit de veren zijn om met een team van vrijwilligers, stagiaires en dierenverzorgers de dieren te verzorgen die ons toevertrouwd zijn. Thuisloze dieren die ons en onze verzorging nodig hebben, tot de dag dat een nieuwe eigenaar deze zorg van ons overneemt.

Bijna dagelijks komen er nieuwe dieren bij. En soms, zoals enkele weken geleden moet er met spoed afstand gedaan worden van meer dan 20 katten. De dieren zijn onze zorg. Gelukkig zijn er anderen die de zorg voor deze eigenaar op zich nemen. En ondertussen is de vrijwilliger de onmisbare schakel om deze dieren te kunnen verzorgen.

Wil je ons helpen met dit belangrijke werk? Wij kijken naar je uit en de dieren zijn enorm geholpen met je komst.

Zaterdag 24 november om 09.00 uur is er weer een kennismakingsochtend voor nieuwe vrijwilligers. Meld je snel aan via https://dierenasielzwolle.nl/vrijwilligers/ , dan zien we je zaterdag!

Kun je 24 november niet? Geen paniek,  dan wordt je gewoon uitgenodigd voor de volgende kennismakingsochtend die binnenkort plaatsvindt