Succesverhalen

Ieder dier verdient een kans op geluk. Een veilig, zorgzaam en liefdevol thuis dat door een zorgvuldige match vanuit het Dierenasiel Zwolle tot stand is gekomen. Daarom delen wij met veel plezier succesvolle plaatsingen waarbij zowel het dier als het nieuwe baasje geluk hebben gevonden.

Gaudi succesverhaal (1)

Gaudi

Ruim 5 jaar geleden kwam Gaudi als huisgenote in ons gezin. Nu 5 jaar later is ze niet meer weg te denken uit ons leven,  een nieuwsgierig, zeer trouw en blij meisje.  Ze volgt mij overal in huis, vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en buiten te wandelen.  

Gelukkig wonen wij dichtbij gebieden waar ze heerlijk vrij kan rondrennen en spelen. Bos en strand zijn duidelijk favoriet. 

Het heeft wel behoorlijk veel tijd gekost eer ze de wereld weer vertrouwde, maar ieder klein stapje van haar heeft geresulteerd in een blije hond!!  Zo knap van ons meisje!!!!!

 

We wilden dit ( na 5 jaar) toch met jullie delen.  

Hopelijk vinden al jullie viervoeter kanjers snel een thuis wat ze verdienen. 

 

Heel hartelijke groeten van ons!

Na 5 jaar later is ze niet meer weg te denken uit ons leven, een nieuwsgierig, zeer trouw en blij meisje

Baasjes, Gaudi

Mick & Bloom

Begin maart heb ik Bloom en Mick meegenomen naar huis.
Om daar te wonen en werken als stalkatten.

De eerste 2 weken hebben ze grommend en blazend in 2 grote benches gewoond. Op jullie advies heb ik na 2 weken de deurtjes open gelaten. Ik heb een dag of 4 alle deuren en luiken dicht gehouden zodat ze door de paardenstallen konden scharrelen. Daarna zag ik af en toe of Bloom of Mick.
Bloom heeft zich inmiddels ontwikkeld tot knuffelkat. Op haar eigen initiatief kletst ze me de oren van het hoofd en zodra ik haar bakje vul kruipt ze tegen mijn hand aan. Inmiddels kan ik haar heel uitgebreid aaien en geniet ze daarvan.
Mick is iedere dag, einde middag in de buurt. Maar houdt nog afstand. Bloom en Mick doen het goed samen. Ik zie ze regelmatig ‘neuzen’ . Mick komt in de stal om te eten maar rent gauw naar buiten om de paar hapjes. Bloom is al gesignaleerd met een dikke muis. En de muizen plaag is inmiddels verdwenen. 
Kortom een zeer geslaagde plaatsing en ze zijn al zo thuis na een paar weken!

Bloom heeft zich inmiddels ontwikkeld tot knuffel kat. Op haar eigen initiatief kletst ze me de oren van het hoofd en zodra ik haar bakje vul kruipt ze tegen mijn hand aan

Baasje, Mick & Bloom
mick succesverhaal
Nuska nu Saartje succesverhaal (1)

Saartje (voorheen Nuska)

Goedemiddag,

 

9 januari heeft mijn oma Nuska (nu Saartje) opgehaald, het gaat super goed!
Ze voelde zich direct thuis en is echt een allemansvriend!

Enorm eigenwijs maar echt het zonnetje in huis!

 

Saartje is het zonnetje in huis!

Baasjes, Saartje

Buster

Buster is nu een jaar bij ons en wat zijn we ontzettend gehecht geraakt aan dit hondje. We hebben veel honden gehad maar dit is de meest bijzondere en heeft het hoogste schattigheidsgehalte.
Als eerste hond in ons leven heeft hij het gepresteerd om overal “zijn” plekken op te eisen en deze plekken wisselen met het tijdstip van de dag. Overal liggen kussens en kleedjes (een pincher, en zeker deze pincher, wil onder een kleedje).

Ondanks zijn 10 jaar gedraagt Buster zich als een jonge hond. Thuis is hij de rust zelve, maar buiten is hij bijna niet te houden. De dagelijkse lange wandelingen zijn aan hem goed besteed. Hij kan heel goed los, luistert prima wanneer je hem roept en is heel sociaal naar andere honden. 
Wanneer het niet zo koud is gaat hij in de mand mee op de fiets en mag hij er in het wandelgebied uit. De sport is dan om achter te blijven, en even later als een pijl uit de boog ons in te halen.  Hoe bedoel je, 10 jaar is oud.
Zijn favoriete bezigheid ’s avonds is naast ons liggen op een van zijn kussens, onder zijn kleedje, en lekker geaaid worden.

We hebben echt van ieder moment sinds we hem uit het asiel meenamen, genoten van hem en hopen nog heel lang van hem te mogen blijven genieten. Een heerlijk hondje.

Dankzij zijn hoge schattigheidsgehalte komt hij ook overal mee weg. Hij kan verschrikkelijk onuitstaanbaar zijn en dat weet hij ook. Maar dan trekt hij zijn koppie even schuin, oortjes in de pincher-stand, ogen op “onschuldig” en we smelten.

Baasjes, Buster
Buster succesverhaal (1)
Mats succesvol geplaatst

Mats

Mats is inmiddels een paar maanden bij ons.

In het begin zaten wij even met onze handen in het haar, want ja wat was hij enthousiast! En dat ging vaak gepaard met bijten en springen, we zagen echter ook dat hij een echte lieverd was. Hij houdt heel erg van knuffelen en spelen, de hele dag door. Hij is onvermoeibaar, dit was dan ook de reden dat hij was afgestaan.

Honden en katten vind hij allemaal erg leuk, paarden, konijnen en herten hebben ook zijn interesse.

Mats is een erg gezellige familiehond, die veel aandacht opeist, en soms ook heel erg ondeugend kan zijn.

Mats lijkt inmiddels op zijn plek te zijn bij ons en is dan ook echt onderdeel van ons gezin.

Mats is een erg gezellige familiehond, die veel aandacht opeist en ook heel erg ondeugend kan zijn

Baasjes, Mats

Mazy

Mazy kan heel goed alleen blijven en heeft nog steeds niets stuk gemaakt.
Ik vind soms wat op een andere plaats terug, maar niet stuk.

Alleen als ik dan terug ben, heb ik de eerste twee uur geen rust. Eerst uitlaten water verversen en eten geven.

Maar mevrouw wil eerst wat lekkers anders gaat ze niet eten.

Zodra ze genoeg gegeten heeft komt ze knuffels halen en dan mag

ik alleen aandacht voor haar hebben. Ga ik wat anders doen, laat ze duidelijk merken dat haar knuffeltijd nog niet voorbij is.

En onze knuffelbank is daar erg geschikt voor 🙂

Kortom Mazy is een prachthond, ik zal nog veel met haar meemaken/beleven want ze is een echte smartass, vol verrassingen!

Mazy is een prachthond, een echte smartass, vol verrassingen!

Baasje Mazy
Mazy succesvol geplaatst 800x
Gally succesvol geplaatst

Gally

Gally (wij hebben zijn naam zo gelaten) is inmiddels een week bij ons en het gaat hartstikke goed.

Wat een lieverd is het, voor ons allemaal. Je merkt ook nu dat hij aan ons (ritme) gewend raakt en rust vindt om ook een tijdje te gaan slapen.

Spelen met een speeltje aan een stokje vindt hij geweldig. Net als knuffelen, iets wat onze kinderen nog moeten leren durven. Bij onze vorige kat kon het niet zomaar,  die krabde dan. Maar dit gaat steeds beter.

Ook ‘s nachts gaat het goed, hij is rustig, gaat lekker liggen en soms horen wij hem ergens mee spelen.

Spelen met een speeltje aan een stokje vindt hij geweldig, net als knuffelen

Baasjes, Gally

Nina (voorheen Zina)

Beste oude verzorgers van mij,

 

Ik dacht het is leuk om even wat van mijzelf te laten horen.

Het gaat super goed met mij. Ik ben een ontzettende ietwat opdringerige knuffelkont. Ik vind het heerlijk hier en heb genoeg liefde te geven. Wat ik alleen nog erg heb, is dat ik een intense schooier en bedelaar ben. Ik eet alles wat los en vast zit en wat op mijn wegkomt. Mogelijk heeft dit toch met mn verleden te maken, dat ik denk “dan heb ik het maar binnen”.
Ook vindt iedereen me steeds mooier worden en ben ik nog steeds gek op de baby des huizes. Ik wijk niet van haar zij. 

 

Groetjes, Nina (voorheen Zina) 

Ik vind het heerlijk hier en heb genoeg liefde te geven

Nina
zina succesvol geplaatst (1)
mack succesvol geplaatst

Mack

Half januari zijn wij op zoek gegaan naar een maatje voor oma, sinds ze alleen is mist ze iemand om voor te zorgen.
Mack is roodharig en heeft een stoer maar lief karakter, net als oma haar grote liefde opa Egbert. Binnen enkele seconden was het duidelijk, dit is het maatje waar wij naar zochten. Kopjes, spinnen en knuffelen. De match is gemaakt. 

Eenmaal thuis gekomen gaat Mack op onderzoek uit in zijn nieuwe kasteel. Maar binnen 15 minuten zit hij bij oma op schoot samen aan de thee en koekjes. Mack speelt nog even met de achterkleinkinderen en daarna besluit hij dat het tijd is voor een dutje in z’n nieuwe kachelhangmat. 
De volgende dag even keer gebeld. Oma en Mack hebben samen geslapen, hij heeft op het kussen naast haar geslapen. Samen zijn ze er in de nacht uit geweest om een glas warme melk te drinken en daarna weer verder slapen met z’n 2tjes.
Een echt 100% succes verhaal!

Overal waar zij gaat, gaat hij met haar mee elke dag weer. Onafscheidelijk! Een echt 100% succes verhaal!

Baasjes, Mack

Billy (voorheen Marley)

Het leek ons leuk om even iets te laten horen van Marley.

Ze heet inmiddels Billy en het gaat echt super goed!!
In het begin was ze nog een beetje gespannen. Dit werd steeds minder en nu loopt ze heel blij en ontspannen rond.
De eerste nachten moest ze s nachts janken.  Ze ligt nu gewoon in de kamer en jankt nooit meer. Wel is ze ‘s ochtends heel blij😁
Billy heeft een mand in de kamer en in de keuken die ze allebei gebruikt. We maken vaak wandelingen en ze gaat mee kalfjes voeren etc. Door het weiland struinen vind ze helemaal leuk. Ook fietsen met haar wil goed. Andere honden vindt ze nog spannend maar ze is heel goed af te leiden met voertjes.
Kortom: het gaat super goed. We zijn heel blij met haar.

Ze is in huis super lief en rustig, we zijn heel blij met haar.

Baasjes, Marley
marley succesvol geplaatst
glitter succesvol geplaatst (1)

Luna (voorheen Glitter)

Luna is een erg lieve en gevoelige poes.
Ze komt niet op schoot liggen, maar is wel graag in mijn buurt. Dan ligt ze languit op het kleed, of op het voeteneind van mijn bed. 

Ze schrikt snel van allerlei geluiden, en duikt dan weg. We proberen haar dan gerust te stellen. Er is een katten-luik met chip waardoor ze vrij in en uit de tuin in kan lopen. Ze gaat in de avond, wanneer ik de deur voor haar open houd, vaak even naar buiten in het donker, en komt dan na 10 minuten of een uur weer door het katten-luik naar binnen.
Opgewonden mauwend rent ze dan de kamer in, blij dat ze weer binnen is.

Het is heel erg leuk om met haar te spelen. Ze is gek op kleine pompoentjes, die we als een balletje voor haar door de kamer gooien.

Baasjes, Luna

Jenny

Toen we de oproep voor Jenny zagen waren we eigenlijk al overstag. Ook bij de kennismaking was er direct een klik en wilde Jenny graag mee!

Ondanks haar leeftijd en kwalen wil ze graag geknuffeld worden en staat ze open voor allerlei indrukken. We hebben plekjes voor haar gecreëerd waar ze rustig kan slapen en rusten maar ze verkiest graag de bank en de kleedjes. Lekker eigenwijs dus en deze oudere dame heeft een duidelijke eigen wil.

Gisteren zijn we naar onze eigen da geweest en heeft ze, na een grondige check, de benodigde medicatie mee gekregen om nog een kwalitatief goed leven te hebben. Ze geniet heel erg van onze aandacht, de rust en ruimte en heeft ook een plekje bij het raam ontdekt. 

We voelen ons vereerd dat we haar een laatste thuis mogen geven️.  

Baasjes, Jenny
jenny succesverhaal3 (1)
Mila succesverhaal

Mila

Even een update over Mila. We hebben haar op 2 januari uit het asiel opgehaald en ze voelde zich heel snel thuis.

De eerste dagen was ze poeslief, maar geleidelijk aan ontpopte ze zich als een pittig meisje.
Op schoot springen en dan of meteen tevreden snorren, of meteen in de aanval. Hand of arm in een stevige greep en bijten.

We zetten haar dan meteen op de grond in de hoop dat ze het gaat begrijpen en  fanatiek spelen met balletjes en draadjes.

We zoeken zo snel mogelijk nog een maatje voor haar erbij, omdat ze dat waarschijnlijk erg leuk zal vinden.

We zoeken zo snel mogelijk nog een maatje voor haar erbij, omdat ze dat waarschijnlijk erg leuk zal vinden.

Baasjes, Mila

Cash

Heel graag laten wij nog even weten, hoe gelukkig we zijn met onze lieve grappige Cash. 
Toen we Cash mochten ontmoeten in het asiel eind december waren we meteen verkocht, . En wat een verrijking voor ons als gezin. Cash is een enorme knuffelkont. Hij zit het liefst de hele dag bij je en knuffelt zich lam, hij volgt je door het hele huis en vindt het heerlijk om te spelen. Cash vindt alles goed, laat zich makkelijk oppakken, is lief voor jong en oud en totaal niet schuw of afwachtend naar bezoek. Als we even weg zijn geweest komt Cash ons altijd gezellig begroeten.
Dank voor de mogelijkheden zoals jullie die bieden, met een proeftijd, met als het nodig is steun bij vragen en natuurlijk het zorgen voor een goede match, knap werk!

We liggen regelmatig in een deuk om zijn grappige capriolen en ’s avonds knuffelen we uren met hem samen op de bank

Baasjes, Cash
cash succesvol geplaatst 800
Zaza succesverhaal

Zaza (voorheen Kiki D.)

Wij hebben begin november 2020 Kiki D (nieuwe naam: Zaza) in huis mogen verwelkomen. Het moment dat het hekje van haar reismand open ging, kon ze niet snel genoeg een verstopplek zoeken. Maar, zo spannend als ze het vond, zo nieuwsgierig was ze ook.

Langzamerhand kroop ze op schoot en begon de ontdekkingsreis door het huis. De dagen erna sliep ze vooral heel veel, maar ook ontdekte ze al het nieuwe speelgoed. En de cavia in huis … en wat vind ze die leuk!
De twee dames hebben elkaar helemaal gevonden. 


Hoe we Zaza nu zouden omschrijven? Een hele lieve poes, die geen kwaad in zich heeft. We zijn super blij met haar!

Ze houdt van knuffelen en met enige regelmaat door het huis crossen. 

Baasjes, Zaza

Sadie (voorheen Esmeralda)

Naast het nazorgformulier wou ik ook deze foto’s van Esmeralda even met jullie delen.
  
Echt een schatje is het. We hebben haar nu Sadie (in het Engels) genoemd.

Heel erg bedankt voor jullie goede service en zorg voor de dieren.

Echt een schatje is het!

Baasjes, Sadie
esmeralda succesverhaal
IMG-20210110-WA0014

Bobby (voorheen Turbo)

Met Bobby gaat het goed.

Vermaakt zich prima met zowel Evy als Zoë , is hier helemaal op zijn plek.

Lopen gaat ook een stuk beter .

Bobby en Evy spelen graag samen

Baasjes Bobby

Jip

Graag willen wij een aantal foto’s delen over de bange Jip die wij drie weken geleden hebben opgehaald.

Jip heeft vier dagen in een hoekje geleefd, is naar de dierenarts geweest en langzaam opgebloeid tot een aandachtvragende, aanhankelijke en miauwende kater.

Hij zoekt zijn vertrouwde personen op en mag graag eten, maar voelt zich meer en meer thuis!

Bange Jip voelt zich meer en meer thuis!

Baasjes, Jip
Jip succesvol geplaatst
baby succesverhaal 800

Baby (nu Poes)

Momenteel maakt Poes (zo noemen we haar) het redelijk goed.
Ze vertoonde de eerste 4 dagen erg getraumatiseerd gedrag, vooral schuw. Verder at en dronk ze niet of nauwelijks.

Ik heb de dienstdoende dierenarts gebeld, omdat ik bang was dat ze zou uitdrogen.

Wonder boven wonder ging ze ’s avonds drinken en eten alsof het de normaalste zaak van de wereld was. En eten, drinken, piesen en poepen is nu geen probleem meer.

Ze is een lieve poes, weliswaar nog wat schuchter. Ze is graag bij ons op de bank en komt ook op bed. Aanhalen vind ze fijn.

Als ze wat meer gewend is, gaan we met haar naar de dierenarts. 

We willen natuurlijk weten of er uitzaaiingen te constateren zijn (longen beluisteren)

We genieten van haar en hopen dat ze nog lang bij ons is.

Ze is een lieve poes en is graag bij ons op de bank en op bed. Aanhalen vind ze fijn.

Baasjes Poes

Felix

Het gaat heel erg goed met Felix.

Het is een super lieve gezellige kat. Hij pas heel goed binnen ons gezin met 2 kinderen en nog een andere 2 jarige kat. Hoewel onze andere kat wel moet wennen, gaat dit prima samen. 
Meestal gaat Felix met onze andere kat ‘s avonds met onze 9 jarige dochter mee naar boven en kruipen ze bij haar op bed.  Zodra er ‘s morgens iemand een stap op de overloop zet, hup, staan ze er ook met z’n tweeën. Dan staan ze ons met grote ogen aan te kijken.
Felix gaat inmiddels al naar buiten. Hij was niet meer te houden binnen en is al tig keer ontsnapt. Hij geniet intens van de tuin en komt ook altijd keurig weer terug. We hebben ook een kattenluikje waar hij gebruik van kan maken.

Hij vindt aandacht heerlijk en kan ook heerlijk spinnen als je hem aait en knuffelt.

Baasjes, Felix
Felix succesverhaal 800
Milo succesvol geplaatst

Milo

11 november heb ik Milo geadopteerd, als bang katje dat zich veel verstopte.
Milo is inmiddels echt een heel sociaal en aanhankelijk katertje. Hij voelde zich gelijk goed bij mij thuis. Hij is ook een heerlijke dondersteen soms.

In het begin moest hij nog wennen aan het ontmoeten van mensen. Nu is hij heel nieuwsgierig en komt hij gelijk kijken wie er binnenkomt. Als ik aan het werk ben speelt hij zelf lekker verder met een van zijn speeltjes.

Hij slaapt ook heerlijk na al zijn avonturen. Zijn vaste plekjes zijn lekker op mijn bed, op zijn klimpaal of bij mij op schoot. Dat heeft hij ook hard nodig, want jeetje wat is hij hard aan het groeien! 

 

De avond van de adoptie lag hij al bij me op schoot en mocht ik zijn mooie diepe motortje horen

Baasje, Milo

Pepper

Hierbij een hartelijke kerstgroet van Bikkel, op 6 april geadopteerd. Bikkel heeft een jaartje gezworven volgens jullie info.
Wat is het genieten met dit beest, zo leuk!  Hij is dol op ons en wij op hem. Blijft ook dicht bij huis, zooooo gezellig.
Voor jullie een goed nieuw jaar met alle dieren.

Overigens hij heet Bikkel nu Pepper, vernoemd naar zijn Zwolse afkomst, de Peperbus,😂

Hij is dol op ons en wij op hem. Hij blijft ook dicht bij huis, zooooo gezellig.

Baasjes, Pepper
pepper
freya en loki

Freya & Loki

Wij hebben nu ongeveer een maand geleden twee kittens bij jullie geadopteerd.
Eenmaal thuis waren ze al snel nieuwsgierig en gingen de woonkamer verkennen. Ze waren hierdoor ook erg snel gewend aan hun nieuwe omgeving.

We konden ze aan het begin rustig aaien als we niet te snel aan kwamen lopen, maar nu een paar weken later zijn het echte knuffel katjes geworden.
Mijn vriend en ik werken beiden thuis en ze kunnen zo de halve dag op schoot liggen slapen terwijl wij aan het werk zijn. Ze vinden alles wat op het beeldscherm gebeurt ook erg interessant!
In de woonkamer hebben ze een vast plekje boven in de krabpaal waar ze samen lekker liggen te slapen of omhoog rennen om te stoeien.

Super speelse maar ook knuffelige kittens waar we erg blij mee zijn!

Baasjes, Freya en Loki

Saartje

Het is zeker al 7 weken geleden, dat wij poes Saartje hebben geadopteerd.
Ik wil even laten weten, dat het heel goed gaat. Hier geen honden en kinderen, dus alle aandacht voor haar.
Saartje was al heel snel op haar gemak. Sinds kort gaat ze ook naar buiten, maar niet lang. Ze komt weer keurig thuis, door het kattenluik.

Ze ligt nu lekker te pitten, maar heeft ook haar malle speeltijden. Lekker voetballen (een klein balletje schopt ze terug), rennen, enz.
We zijn erg blij met haar en zij met ons. En het is een echte knuffel en schootpoes.

Ze ligt nu lekker te pitten, maar heeft ook haar malle speeltijden. Lekker voetballen (een klein balletje schopt ze terug) en rennen

Baasjes, Saartje
saartje

Adoptie is een daad van liefde

Ben jij na het lezen van de succesverhalen enthousiast geworden?
Bekijk dan snel onze beschikbare honden en katten en vul het adoptieformulier in.