Succesverhalen

Ieder dier verdient een kans op geluk. Een veilig, zorgzaam en liefdevol thuis dat door een zorgvuldige match vanuit het Dierenasiel Zwolle tot stand is gekomen. Daarom delen wij met veel plezier succesvolle plaatsingen waarbij zowel het dier als het nieuwe baasje geluk hebben gevonden.

katniss succesverhaal (1)

Nala (voorheen Katniss)

Goedemorgen,

Het gaat super goed met Katniss (omgedoopt tot Nala). Wat een blij meisje is ze! Iedereen is verliefd op dr… 🥰

 
Ze heeft welgeteld 30 minuten moeten wennen, vanaf dat moment spinde ze alleen maar en komt iedereen vrolijk begroeten. Wij zijn heel blij met haar!

Bedankt voor het vertrouwen in ons, wij gaan goed voor de zorgen.

Wat een blij meisje is ze! Iedereen is verliefd op haar

Baasjes, Nala

Genghis Kat (voorheen Oliver)

Ik wou jullie graag een update geven over de kat die ik februari van jullie heb geadopteerd.
Vanuit het asiel heette hij Oliver, maar daar reageerde hij niet op en ik vond het helemaal niet bij zijn karakter passen. De jacht naar een passende naam was geopend. Dat is uiteindelijk Genghis Kat geworden, naar de Mongoolse krijgsheer (Genghis Khan) die de halve wereld heeft veroverd.

Als een echte avonturier was hij binnen no time gewend aan z’n nieuwe plek en kwam hij er super graag bij liggen op de bank. Tijdje later werd hij ook nieuwsgierig naar buiten. Omdat hij nooit een buitenkat geweest is dit in kleine stapjes gedaan, maar ondertussen heeft hij de hele buurt veroverd! Genghis kan het ook erg goed vinden met de buurkatten in de buurt. 

Op de site stond dat hij te boek als een probleem kat (spelagressie). Gezien z’n jonge leeftijd 1,5 jaar had hij waarschijnlijk nooit geleerd van zijn vorige eigenaren wat een goede manier van spelen is. Genghis is een mega slim beestje, en had binnen een week door dat spelen met handen niet de bedoeling was en kan lekker z’n energie kwijt met speeltjes of buiten op avontuur gaan.

Al met al is Genghis een super lieve en slimme kat die maar al te graag in je buurt is. Als ik naar een andere ruimte ga komt hij meteen achter me aan om daar verder te chillen. Volgens mij is hij super goed op z’n plek bij mij (z’n 3e en waarschijnlijk ook z’n laatste baasje).

Al met al is Genghis een super lieve en slimme kat die maar al te graag in je buurt is

Baasje, Genghis
ghengis succesverhaal (1)
Balou succesverhaal

Baloe

Baloe stond bekend als een schuwe kat. In de nieuwe thuissituatie liet hij zich al na 5 minuten verstoppen achter een plant weer zien. Hij voelde zich meteen thuis.

Sindsdien is het een ‘match made in heaven’. Baloe is heel lief voor zijn nieuwe baasje Irene.

Irene krijgt zachte liefdesbeetjes in haar gezicht. Al met al een succesverhaal.
Irene wil Baloe niet meer missen.

een ‘match made in heaven’.

Baasje, Baloe

Floki (voorheen Josh)


Ik zou af en toe even een foto sturen om te laten weten hoe het gaat.

Josh is inmiddels vernoemd en heet nu Floki en is dikke maatjes met Murphy.

Het eerste uurtje moesten ze elkaar nog even leren kennen maar vanaf toen gingen ze elkaar al accepteren.

Floki is dikke maatjes met Murphy.

Baasjes, Floki
josh succesverhaal (2)
Rob succesverhaal (1)

Rob

Beste mensen van het asiel,

 

Bij deze wat foto’s van Rob. 

Hij is super lief voor iedereen en wil de hele dag bij je zijn… aandacht is het allerfijnst!

Hij doet het super hier en ligt nu lekker in de zon op ons balkonnetje. Speelt heerlijk met muisjes en bolletjes wol.
Hij luistert ook nog eens heel goed! Helemaal verliefd zijn we op onze Robbie… 

 

Helemaal verliefd zijn we op onze Robbie...

Baasjes, Rob

Layla

Vorige week zaterdag hebben wij Layla opgehaald. We zijn zo blij met haar!

Ze gaat heel goed met onze kat die we al hadden, en hij vindt het ook prima met haar.

Haar vachtje is goed aan het groeien en volgens ons is ze zelf ook al een klein beetje gegroeid.

Ze kan heerlijk knuffelen en af en toe op schoot zitten. Afgelopen nacht heeft ze voor het eerst op ons bed geslapen.  Op de bak gaat ze ook probleemloos.

We moeten wel lachen om haar miauwen… ze lijkt erg hees, dus er komt bijna geen geluid als ze miauwt. Groot contrast met onze andere kat, die erg veel ‘praat’.

 

De eerste dagen moest ze nog wat niesen, maar dat is nu al een stuk minder. Het krabben valt ook heel erg mee.  Kortom, heel leuk diertje, erg blij mee.

Ze gaat heel goed met onze kat die we al hadden, en hij vindt het ook prima met haar.

Baasjes, Layla
Layla succesverhaal (1)
Elmo succesverhaal

Elmo

Google heeft een nieuw thuis. Wij worden heel blij van hem en we denken dat hij het ook uitstekend vindt hier.
Na de adoptie ging hij met de loopplank heel gemakkelijk in de auto. Muilband was niet nodig, zo relaxed en vertrouwd. Thuis hebben we een rondje gelopen om eerst kennis te maken met de omgeving en daarna in huis.

De katten vonden het heel spannend, maar Google gedraagt zich als een heer. Er lijkt nu al vrede gesloten. Hij heet nu Elmo. Naar Google luisterde hij niet echt en we vinden Elmo beter bij hem passen.

Medicijnen gaat eenvoudig, recept en medicatie is geregeld bij zijn nieuwe dierenarts.

Hij is zeer oplettend naar ons. Hij volgt en ziet alles. Wat een voorbeeldige, lieve en vrolijke hond. In huis begint hij al te luisteren. Hij volgt goed en lijkt ons te willen begrijpen. De (orthopedische) mat is zijn favoriete plek.

Wandelen in het bos en op de hei, dan is hij in zijn element. Hij lijkt alle sporen van wilde zwijnen en andere dieren te lezen. Maar volgt direct weer ons pad als we daar aanstalten toe maken. Een intelligente sociale hond. Hij lijkt zonder woorden nu al gewoon te begrijpen wat we willen. In huis is hij heel rustig en vindt knuffelen en spelen heerlijk.
Filmpje van Elmo

Tijdens het wandelen in het bos en op de hei is hij in zijn element. Hij lijkt alle sporen van wilde zwijnen en andere dieren te lezen

Baasjes, Elmo

Rosa

Rosa is nu 24 uur bij ons en wij zijn dolblij met haar.
Wat is ze mooi, lief en vooral ondeugend. Wij hebben 3 kinderen waar zij heerlijk mee speelt als ze thuis zijn. 

De 1e nacht was ze best aan het mauwen (ze had natuurlijk wel weer een flink dagje achter de rug), daarom had ik ervoor gekozen om beneden bij haar te blijven. Ik heb op de bank geslapen en Rosa kwam regelmatig lekker bij mij liggen, maar vooral over mij heen lopen, met mijn handen, tenen en haren spelen haha, dat was dus een nachtje met veel onderbrekingen….

 

Als ze even klaar is met spelen, dan gaat ze het liefst boven op de trap zitten/liggen (wij hebben een open trap in de woonkamer) om alles lekker te overzien.

Ze gebruikt netjes de bak en eet en drinkt goed. Ze zet wel erg graag haar nageltjes in de bank .. maar dat komt vast en zeker goed. Ik heb de krabpaal even voor de meest geliefde plek van de bank gezet. 

Ook zit ze graag op de bank naar buiten te turen en heeft ze een lekker knus plekje gevonden tussen de bank en de kussens. Als ik aan het werk ben aan de eettafel, vind ze het erg leuk om even te komen kijken 🙂

 

 

Bedankt voor de goede zorgen van Rosa.

Als ik aan het werk ben aan de eettafel, vind ze het erg leuk om even te komen kijken

Baasjes, Rosa
Rosa succesverhaal
lad succesverhaal

Lad

Lad was 1 van de 14 honden die bij ons binnengebracht zijn na overlijden van zijn bazin.
Al snel vond Lad fijne nieuwe bazen en zij zijn erg blij met elkaar!

Kijk hier het filmpje

Volgens ons gaat het best goed met hem! 😁.

Baasjes, Lad

Dex

Hier een korte update van Dex (Willem). Hij is nu al even bij ons en is al aardig gewend. Hij doet het super bij ons. Dex is een lieve hond, die goed luistert.

Hij vindt sommige dingen (objecten) wel spannend en dan blaft hij, maar als je er met hem heen loopt, is het al snel goed. Hij heeft energie voor 10 en speelt het liefst in de tuin samen met onze andere hond. Lekker samen ravotten.

Wandelen vindt hij heerlijk en is in het begin ook erg enthousiast en trekt dan behoorlijk. Hij is hier heel goed in te begeleiden, want hij kan wel heel netjes aan de riem lopen. Hij vindt het heerlijk om bij je te liggen en kruipt graag even op schoot.

Alles in de omgeving is leuk, mensen, andere honden, het maakt hem niet zo veel uit. Hij stapt er met veel enthousiasme op af. Dex vindt het leuk om iets met je te doen in de vorm van een spelletje, lekker stoeien of snoepjes zoeken. Hij is graag waar wij zijn.

We zijn nu aan het oefenen om af en toe even van huis weg te gaan en de honden alleen te laten. Laatst gingen we even een boodschap doen en toen bleven zij samen thuis. Dat is heel goed gegaan. Groot voordeel is dat ze bij ons lekker naar buiten kunnen wanneer ze willen en er altijd wel ergens speelgoed ligt om mee te spelen.

We zijn heel blij met Dex. Hij brengt een hoop vreugde mee. Hij is een vrolijke, lieve hond. Hij kan lekker ondeugend zijn en zich ook heerlijk alleen vermaken in de tuin.

We zijn heel blij met Dex. Hij brengt een hoop vreugde mee en is een vrolijke, lieve hond.

Baasjes, Dex
Dex Willem succesverhaal
elton succesverhaal

Elton

Elton is bij ons komen wonen als boerderijkat. Hij zou de kost moeten gaan verdienen als muizenvanger. Toen we hem ophaalden leek daar geschikt voor en volkomen ongeschikt om in een huis te wonen.

 

Echter het vroor en het was koud. We wilden hem om die reden niet in de stal laten zitten en besloten op basis van de gegevens van het opvanggezin hem maar in de bijkeuken te laten verblijven.

Toen we de reismand open deden vloog hij als een flits weg en kwam onder het bed van onze dochter terecht. Hij is daar enkele weken blijven zitten, kwam langzaam uit zijn hoekje tevoorschijn. Werd nieuwsgierig en sloot vriendschap met onze oude muizenvanger, zocht ruzie met onze birmanen en rende bij iedere vreemde weer naar de bijkeuken. Aanhalen was af en toe leuk voor even. Nu na enkele maanden is hij een grote flop als boerderijkat en muizenvanger maar is hard op weg om een huiskat te worden die angst heeft om naar buiten te gaan. Inmiddels heeft hij geleerd dat bijten niet mag en je nagels in iemand arm zetten ook niet. Spelen lijkt hij te beginnen te snappen. Oppakken is lastig maar mag inmiddels voor een aantal minuten maar leidt niet meer tot heftige angst maar hij kan gewoon kenbaar maken dat hij weer op de grond gezet wil worden.

 

Al met al een flop als boerderijkat maar lijkt een succes te worden als huiskat!

Wij hebben een psychologenpraktijk aan huis en 3 huizen vol met getraumatiseerde kinderen. We gebruiken Elton nu regelmatig als voorbeeld.

Baasjes, Elton

Jenny

Jenny is een chronisch zieke poes die als vondeling naar het asiel is gebracht. Haar fysieke gesteldheid was slecht, maar Jenny was een vechtertje en nog niet klaar met het leven. Ondanks haar broze gezondheid en onzekere toekomst vond zij snel haar fijne adoptiebaasjes. Zij houden ons regelmatig op de hoogte:

Toen we de oproep voor Jenny zagen waren we eigenlijk al overstag. Ook bij de kennismaking was er direct een klik en wilde Jenny graag mee!

Ondanks haar leeftijd en kwalen wil ze graag geknuffeld worden en staat ze open voor allerlei indrukken. We hebben plekjes voor haar gecreëerd waar ze rustig kan slapen en rusten maar ze verkiest graag de bank en de kleedjes. Lekker eigenwijs dus en deze oudere dame heeft een duidelijke eigen wil.

We krijgen heel veel liefde terug ondanks dat ze wellicht niet lang meer heeft en we een poes adopteerden die er slecht aan toe was. Ik denk dat ze dankzij de rust en ruimte, nierdieet en de medicatie en de liefde heel erg is opgeknapt. Wonderlijk. Ze heeft een nierfunctie van 20% maar ze geniet nog en heeft behoorlijk wat energie. Ze dartelt en rent zelfs korte stukjes; deze dame heeft een behoorlijke levenswil.  Ze geniet van haar oude dagje en we doen er alles aan om haar een heerlijk thuis te bieden. Daar staat tegenover dat ze altijd blij is als we binnenkomen, ze graag bij ons ligt en slaapt, ze geniet van de tuin en ruimte, goed eet en drinkt. En steeds meer praat😆. . Jenny geniet van elke dag, dat doet ons ook heel goed. 
Het adopteren van een oudere zieke poes geeft ons voldoening en het besef dat je zo kan genieten van het kleine kwetsbare, de simpele dingen van het leven.

Ze geeft ons liefde en maakt ons huis een thuis

Baasjes, Jenny
jenny succesverhaal3 (1)
Gaudi succesverhaal (1)

Gaudi

Ruim 5 jaar geleden kwam Gaudi als huisgenote in ons gezin. Nu 5 jaar later is ze niet meer weg te denken uit ons leven,  een nieuwsgierig, zeer trouw en blij meisje.  Ze volgt mij overal in huis, vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en buiten te wandelen.  

Gelukkig wonen wij dichtbij gebieden waar ze heerlijk vrij kan rondrennen en spelen. Bos en strand zijn duidelijk favoriet. 

Het heeft wel behoorlijk veel tijd gekost eer ze de wereld weer vertrouwde, maar ieder klein stapje van haar heeft geresulteerd in een blije hond!!  Zo knap van ons meisje!!!!!

 

We wilden dit ( na 5 jaar) toch met jullie delen.  

Hopelijk vinden al jullie viervoeter kanjers snel een thuis wat ze verdienen. 

 

Heel hartelijke groeten van ons!

Na 5 jaar later is ze niet meer weg te denken uit ons leven, een nieuwsgierig, zeer trouw en blij meisje

Baasjes, Gaudi

Mick & Bloom

Begin maart heb ik Bloom en Mick meegenomen naar huis.
Om daar te wonen en werken als stalkatten.

De eerste 2 weken hebben ze grommend en blazend in 2 grote benches gewoond. Op jullie advies heb ik na 2 weken de deurtjes open gelaten. Ik heb een dag of 4 alle deuren en luiken dicht gehouden zodat ze door de paardenstallen konden scharrelen. Daarna zag ik af en toe of Bloom of Mick.
Bloom heeft zich inmiddels ontwikkeld tot knuffelkat. Op haar eigen initiatief kletst ze me de oren van het hoofd en zodra ik haar bakje vul kruipt ze tegen mijn hand aan. Inmiddels kan ik haar heel uitgebreid aaien en geniet ze daarvan.
Mick is iedere dag, einde middag in de buurt. Maar houdt nog afstand. Bloom en Mick doen het goed samen. Ik zie ze regelmatig ‘neuzen’ . Mick komt in de stal om te eten maar rent gauw naar buiten om de paar hapjes. Bloom is al gesignaleerd met een dikke muis. En de muizen plaag is inmiddels verdwenen. 
Kortom een zeer geslaagde plaatsing en ze zijn al zo thuis na een paar weken!

Bloom heeft zich inmiddels ontwikkeld tot knuffel kat. Op haar eigen initiatief kletst ze me de oren van het hoofd en zodra ik haar bakje vul kruipt ze tegen mijn hand aan

Baasje, Mick & Bloom
mick succesverhaal
Nuska nu Saartje succesverhaal (1)

Saartje (voorheen Nuska)

Goedemiddag,

 

9 januari heeft mijn oma Nuska (nu Saartje) opgehaald, het gaat super goed!
Ze voelde zich direct thuis en is echt een allemansvriend!

Enorm eigenwijs maar echt het zonnetje in huis!

 

Saartje is het zonnetje in huis!

Baasjes, Saartje

Buster

Buster is nu een jaar bij ons en wat zijn we ontzettend gehecht geraakt aan dit hondje. We hebben veel honden gehad maar dit is de meest bijzondere en heeft het hoogste schattigheidsgehalte.
Als eerste hond in ons leven heeft hij het gepresteerd om overal “zijn” plekken op te eisen en deze plekken wisselen met het tijdstip van de dag. Overal liggen kussens en kleedjes (een pincher, en zeker deze pincher, wil onder een kleedje).

Ondanks zijn 10 jaar gedraagt Buster zich als een jonge hond. Thuis is hij de rust zelve, maar buiten is hij bijna niet te houden. De dagelijkse lange wandelingen zijn aan hem goed besteed. Hij kan heel goed los, luistert prima wanneer je hem roept en is heel sociaal naar andere honden. 
Wanneer het niet zo koud is gaat hij in de mand mee op de fiets en mag hij er in het wandelgebied uit. De sport is dan om achter te blijven, en even later als een pijl uit de boog ons in te halen.  Hoe bedoel je, 10 jaar is oud.
Zijn favoriete bezigheid ’s avonds is naast ons liggen op een van zijn kussens, onder zijn kleedje, en lekker geaaid worden.

We hebben echt van ieder moment sinds we hem uit het asiel meenamen, genoten van hem en hopen nog heel lang van hem te mogen blijven genieten. Een heerlijk hondje.

Dankzij zijn hoge schattigheidsgehalte komt hij ook overal mee weg. Hij kan verschrikkelijk onuitstaanbaar zijn en dat weet hij ook. Maar dan trekt hij zijn koppie even schuin, oortjes in de pincher-stand, ogen op “onschuldig” en we smelten.

Baasjes, Buster
Buster succesverhaal (1)
Mats succesvol geplaatst

Mats

Mats is inmiddels een paar maanden bij ons.

In het begin zaten wij even met onze handen in het haar, want ja wat was hij enthousiast! En dat ging vaak gepaard met bijten en springen, we zagen echter ook dat hij een echte lieverd was. Hij houdt heel erg van knuffelen en spelen, de hele dag door. Hij is onvermoeibaar, dit was dan ook de reden dat hij was afgestaan.

Honden en katten vind hij allemaal erg leuk, paarden, konijnen en herten hebben ook zijn interesse.

Mats is een erg gezellige familiehond, die veel aandacht opeist, en soms ook heel erg ondeugend kan zijn.

Mats lijkt inmiddels op zijn plek te zijn bij ons en is dan ook echt onderdeel van ons gezin.

Mats is een erg gezellige familiehond, die veel aandacht opeist en ook heel erg ondeugend kan zijn

Baasjes, Mats

Mazy

Mazy kan heel goed alleen blijven en heeft nog steeds niets stuk gemaakt.
Ik vind soms wat op een andere plaats terug, maar niet stuk.

Alleen als ik dan terug ben, heb ik de eerste twee uur geen rust. Eerst uitlaten water verversen en eten geven.

Maar mevrouw wil eerst wat lekkers anders gaat ze niet eten.

Zodra ze genoeg gegeten heeft komt ze knuffels halen en dan mag

ik alleen aandacht voor haar hebben. Ga ik wat anders doen, laat ze duidelijk merken dat haar knuffeltijd nog niet voorbij is.

En onze knuffelbank is daar erg geschikt voor 🙂

Kortom Mazy is een prachthond, ik zal nog veel met haar meemaken/beleven want ze is een echte smartass, vol verrassingen!

Mazy is een prachthond, een echte smartass, vol verrassingen!

Baasje Mazy
Mazy succesvol geplaatst 800x
Gally succesvol geplaatst

Gally

Gally (wij hebben zijn naam zo gelaten) is inmiddels een week bij ons en het gaat hartstikke goed.

Wat een lieverd is het, voor ons allemaal. Je merkt ook nu dat hij aan ons (ritme) gewend raakt en rust vindt om ook een tijdje te gaan slapen.

Spelen met een speeltje aan een stokje vindt hij geweldig. Net als knuffelen, iets wat onze kinderen nog moeten leren durven. Bij onze vorige kat kon het niet zomaar,  die krabde dan. Maar dit gaat steeds beter.

Ook ‘s nachts gaat het goed, hij is rustig, gaat lekker liggen en soms horen wij hem ergens mee spelen.

Spelen met een speeltje aan een stokje vindt hij geweldig, net als knuffelen

Baasjes, Gally

Nina (voorheen Zina)

Beste oude verzorgers van mij,

 

Ik dacht het is leuk om even wat van mijzelf te laten horen.

Het gaat super goed met mij. Ik ben een ontzettende ietwat opdringerige knuffelkont. Ik vind het heerlijk hier en heb genoeg liefde te geven. Wat ik alleen nog erg heb, is dat ik een intense schooier en bedelaar ben. Ik eet alles wat los en vast zit en wat op mijn wegkomt. Mogelijk heeft dit toch met mn verleden te maken, dat ik denk “dan heb ik het maar binnen”.
Ook vindt iedereen me steeds mooier worden en ben ik nog steeds gek op de baby des huizes. Ik wijk niet van haar zij. 

 

Groetjes, Nina (voorheen Zina) 

Ik vind het heerlijk hier en heb genoeg liefde te geven

Nina
zina succesvol geplaatst (1)
mack succesvol geplaatst

Mack

Half januari zijn wij op zoek gegaan naar een maatje voor oma, sinds ze alleen is mist ze iemand om voor te zorgen.
Mack is roodharig en heeft een stoer maar lief karakter, net als oma haar grote liefde opa Egbert. Binnen enkele seconden was het duidelijk, dit is het maatje waar wij naar zochten. Kopjes, spinnen en knuffelen. De match is gemaakt. 

Eenmaal thuis gekomen gaat Mack op onderzoek uit in zijn nieuwe kasteel. Maar binnen 15 minuten zit hij bij oma op schoot samen aan de thee en koekjes. Mack speelt nog even met de achterkleinkinderen en daarna besluit hij dat het tijd is voor een dutje in z’n nieuwe kachelhangmat. 
De volgende dag even keer gebeld. Oma en Mack hebben samen geslapen, hij heeft op het kussen naast haar geslapen. Samen zijn ze er in de nacht uit geweest om een glas warme melk te drinken en daarna weer verder slapen met z’n 2tjes.
Een echt 100% succes verhaal!

Overal waar zij gaat, gaat hij met haar mee elke dag weer. Onafscheidelijk! Een echt 100% succes verhaal!

Baasjes, Mack

Billy (voorheen Marley)

Het leek ons leuk om even iets te laten horen van Marley.

Ze heet inmiddels Billy en het gaat echt super goed!!
In het begin was ze nog een beetje gespannen. Dit werd steeds minder en nu loopt ze heel blij en ontspannen rond.
De eerste nachten moest ze s nachts janken.  Ze ligt nu gewoon in de kamer en jankt nooit meer. Wel is ze ‘s ochtends heel blij😁
Billy heeft een mand in de kamer en in de keuken die ze allebei gebruikt. We maken vaak wandelingen en ze gaat mee kalfjes voeren etc. Door het weiland struinen vind ze helemaal leuk. Ook fietsen met haar wil goed. Andere honden vindt ze nog spannend maar ze is heel goed af te leiden met voertjes.
Kortom: het gaat super goed. We zijn heel blij met haar.

Ze is in huis super lief en rustig, we zijn heel blij met haar.

Baasjes, Marley
marley succesvol geplaatst
glitter succesvol geplaatst (1)

Luna (voorheen Glitter)

Luna is een erg lieve en gevoelige poes.
Ze komt niet op schoot liggen, maar is wel graag in mijn buurt. Dan ligt ze languit op het kleed, of op het voeteneind van mijn bed. 

Ze schrikt snel van allerlei geluiden, en duikt dan weg. We proberen haar dan gerust te stellen. Er is een katten-luik met chip waardoor ze vrij in en uit de tuin in kan lopen. Ze gaat in de avond, wanneer ik de deur voor haar open houd, vaak even naar buiten in het donker, en komt dan na 10 minuten of een uur weer door het katten-luik naar binnen.
Opgewonden mauwend rent ze dan de kamer in, blij dat ze weer binnen is.

Het is heel erg leuk om met haar te spelen. Ze is gek op kleine pompoentjes, die we als een balletje voor haar door de kamer gooien.

Baasjes, Luna

Cash

Heel graag laten wij nog even weten, hoe gelukkig we zijn met onze lieve grappige Cash. 
Toen we Cash mochten ontmoeten in het asiel eind december waren we meteen verkocht, . En wat een verrijking voor ons als gezin. Cash is een enorme knuffelkont. Hij zit het liefst de hele dag bij je en knuffelt zich lam, hij volgt je door het hele huis en vindt het heerlijk om te spelen. Cash vindt alles goed, laat zich makkelijk oppakken, is lief voor jong en oud en totaal niet schuw of afwachtend naar bezoek. Als we even weg zijn geweest komt Cash ons altijd gezellig begroeten.
Dank voor de mogelijkheden zoals jullie die bieden, met een proeftijd, met als het nodig is steun bij vragen en natuurlijk het zorgen voor een goede match, knap werk!

We liggen regelmatig in een deuk om zijn grappige capriolen en ’s avonds knuffelen we uren met hem samen op de bank

Baasjes, Cash
cash succesvol geplaatst 800
Zaza succesverhaal

Zaza (voorheen Kiki D.)

Wij hebben begin november 2020 Kiki D (nieuwe naam: Zaza) in huis mogen verwelkomen. Het moment dat het hekje van haar reismand open ging, kon ze niet snel genoeg een verstopplek zoeken. Maar, zo spannend als ze het vond, zo nieuwsgierig was ze ook.

Langzamerhand kroop ze op schoot en begon de ontdekkingsreis door het huis. De dagen erna sliep ze vooral heel veel, maar ook ontdekte ze al het nieuwe speelgoed. En de cavia in huis … en wat vind ze die leuk!
De twee dames hebben elkaar helemaal gevonden. 


Hoe we Zaza nu zouden omschrijven? Een hele lieve poes, die geen kwaad in zich heeft. We zijn super blij met haar!

Ze houdt van knuffelen en met enige regelmaat door het huis crossen. 

Baasjes, Zaza

Sadie (voorheen Esmeralda)

Naast het nazorgformulier wou ik ook deze foto’s van Esmeralda even met jullie delen.
  
Echt een schatje is het. We hebben haar nu Sadie (in het Engels) genoemd.

Heel erg bedankt voor jullie goede service en zorg voor de dieren.

Echt een schatje is het!

Baasjes, Sadie
esmeralda succesverhaal
baby succesverhaal 800

Baby (nu Poes)

Momenteel maakt Poes (zo noemen we haar) het redelijk goed.
Ze vertoonde de eerste 4 dagen erg getraumatiseerd gedrag, vooral schuw. Verder at en dronk ze niet of nauwelijks.

Ik heb de dienstdoende dierenarts gebeld, omdat ik bang was dat ze zou uitdrogen.

Wonder boven wonder ging ze ’s avonds drinken en eten alsof het de normaalste zaak van de wereld was. En eten, drinken, piesen en poepen is nu geen probleem meer.

Ze is een lieve poes, weliswaar nog wat schuchter. Ze is graag bij ons op de bank en komt ook op bed. Aanhalen vind ze fijn.

Als ze wat meer gewend is, gaan we met haar naar de dierenarts. 

We willen natuurlijk weten of er uitzaaiingen te constateren zijn (longen beluisteren)

We genieten van haar en hopen dat ze nog lang bij ons is.

Ze is een lieve poes en is graag bij ons op de bank en op bed. Aanhalen vind ze fijn.

Baasjes Poes

Jip

Graag willen wij een aantal foto’s delen over de bange Jip die wij drie weken geleden hebben opgehaald.

Jip heeft vier dagen in een hoekje geleefd, is naar de dierenarts geweest en langzaam opgebloeid tot een aandachtvragende, aanhankelijke en miauwende kater.

Hij zoekt zijn vertrouwde personen op en mag graag eten, maar voelt zich meer en meer thuis!

Bange Jip voelt zich meer en meer thuis!

Baasjes, Jip
Jip succesvol geplaatst

Adoptie is een daad van liefde

Ben jij na het lezen van de succesverhalen enthousiast geworden?
Bekijk dan snel onze beschikbare honden en katten en vul het adoptieformulier in.