Succesverhalen

Ieder dier verdient een kans op geluk. Een veilig, zorgzaam en liefdevol thuis dat door een zorgvuldige match vanuit het Dierenasiel Zwolle tot stand is gekomen. Daarom delen wij met veel plezier succesvolle plaatsingen waarbij zowel het dier als het nieuwe baasje geluk hebben gevonden.

Caesar

Goedemorgen,

Een maand geleden hebben wij kitten Caesar bij jullie geadopteerd.
Wij willen laten weten dat het heel erg goed gaat met hem, hij heeft zijn plekje helemaal gevonden.

Hij is ontzettend lief en kan ook erg goed met onze andere kat en onze 2 dochters van 1 & 4, hij vindt het heerlijk om met ze te spelen en zoekt te graag op.
Wij zijn erg blij met Caesar, kortom een goede match!

Teun(tje) (voorheen Titan)

 

Inmiddels is Titan (ik noem hem Teun(tje)) enkele weken bij mij en het gaat heel goed met hem. 

 

Hij kan het super goed vinden met Tommie (mijn 9 maanden oude kater). 

Titan had wat dunne ontlasting toen hij bij mij kwam wonen, maar dat is volledig over gegaan. Heb hem en mijn andere kat, voor de zekerheid wel behandeld tegen Giardia.
Titan heeft inmiddels zijn 2e vaccinatie gehad.

Ylva

Hallo,

Eindelijk een bericht van Ylva.

Als een magere en onzekere puppy bij jullie vandaan gekomen maar nu een grote sterke dame die het super goed doet. Puppystreken had ze natuurlijk wel, Het puberen valt reuze mee.
Training vond ze geweldig en heeft nu 2 diploma´s. Goed luisteren kan ze ondertussen dus wel. En ze kan ook goed alleen thuis zijn.

Samen met ons op pad gaan vindt ze ook geweldig. In de auto is voor haar geen probleem, ze claimt de hele achterbank.

 

Onlangs naar Texel geweest en de boot vond ze toch wel wat spannend.
De zee in gaan is niet haar ding. 1 keer kopje onder en daarna durfde ze niet meer.
Maar wel lekker als een gek door het zand rennen en in de plassen water springen. Geweldig om te zien.

 

We zijn nog steeds elke dag heel blij met haar

Miep (voorheen Star)

Hallo!

Het is nu 3 weken geleden dat ik kitten Star (nu Miep) bij jullie heb opgehaald en het leek me leuk om dit succesverhaal met jullie te delen 🙂

 

Sinds 3 weken woont Miep nu bij mij! De eerste dag keek Miep nog de kat uit de boom en moest erg wennen aan de nieuwe omgeving. Ook moest ze wennen aan de geur van mijn andere poes; Muis. 

De eerste dagen heb ik Miep en Muis apart van elkaar gehouden, zodat langzaam konden wennen aan de geur en de geluiden van de ander. Na een paar dagen was het zo ver; ze gingen elkaar ook echt zien! Miep en Muis vonden elkaar erg interessant, maar moesten ook enorm wennen.

Af en toe blazen en elkaar ontlopen hoort daar ook bij, maar nu zijn ze dikke vriendjes! Ze stoeien samen en slapen bij elkaar. Af en toe breken ze tijdens het spelen ook de tent af, maar ook dat is het zeker waard! Ik ben superblij met deze gezonde, lieve kitten! 

Dankjulliewel voor de goede zorgen! 🙂

Phoebe (voorheen Jip)

Hier een berichtje van Phoebe (jullie noemden mij Jip). Ik ben nu ruim 5 maanden bij mijn nieuwe baasjes en ben voor het eerst op vakantie geweest. En dat is leuk joh!

We zijn in de Belgische en Franse Ardennen geweest. Ik heb gewandeld, oude plekken en dorpjes besnuffeld, ben in de Grotten van Han geweest, heb in een caravan geslapen, gespeeld en ook soms geluierd. Mijn baasjes vonden dat ik het heel erg goed deed en vonden het heel knap dat ik netjes achter het hekje bleef dat rond ons veldje stond. Ben ik ook wel een beetje trots op hoor, want zo’n springveer als ik kan daar natuurlijk met gemak over heen.

 

Ik heb trouwens ook een nieuwe hobby: puzzelen met je neus! Tegenwoordig eet ik mijn brokjes uit een puzzelbak, wat ik heel erg leuk vind. En ik mag mijn neus soms ook gebruiken om snoepjes te zoeken die verstopt zijn achter schuifjes en klepjes. Dat is best een uitdaging, maar daar word ik steeds beter in.

Het maakt me trouwens ook minder een schrok-op en ik word rustig van al dat gepuzzel. Wel zo handig, want ik vond mijn rust vinden en slapen soms wel wat lastig.

Groetjes van mijn baasjes en een poot van mij!

Polly

Een hele goeiedag,

Wij hebben Polly geadopteerd en willen laten weten dat het heel goed gaat met Polly.

 

Ze is lekker ondeugend en haalt heel veel fratsen uit 😉 .
Polly gaat goed samen met onze oudere kat ze laat hem geregeld schrikken. Gaat zich achter een muurtje verschuilen, dan komt hij er aan en dan is het schrikken. Heel vermakelijk om te zien, ze spelen al mooi samen en zijn al dikke vrienden.

Polly is wel aanhankelijk en wil overal mee naar toe, zowel met ons als met onze kater.

Teun (voorheen Mika)

Ongeveer 3 weken gelden hebben wij Teun bij jullie opgehaald (Mika).

We hadden gezegd dat we nog zouden laten weten hoe het gaat met Teun dus bij deze!

Teun heeft het erg naar zijn zin bij ons en wij zijn ook erg gek op hem.
Hij is gek op knuffelen en speelt veel. We merkte vooral in het begin dat Teun in wat honger heeft gehad want zodra er eten in beeld kwam was hij helemaal wild.

Nu hij door heeft dat die genoeg brokken krijgt en op een vast tijd nat voer gaat dat al een stuk beter!

Marvin

Ik wil graag even laten dat wij super blij zijn met Marvin.

Hij heeft het erg naar zijn zin en is hier snel gewend.

 

Hartstikke bedankt!

Ollie (voorheen Co)

Hierbij stuur ik jullie een foto van Ollie, bij jullie bekend als Co.

Ollie heeft het enorm naar zijn zin en is een echte kleine donder. Hij kan goed met onze Tijger van 8 jaar en daagt hem steeds uit waardoor hij nog weleens een tik krijgt maar daar leert hij van. 

Tijger slaat niet hard gelukkig en meestal ben ik er wel bij om het in de gaten te houden. Ollie is een erg aanhankelijk katje en heel erg vrolijk. We zijn super blij met hem en volgens mij is hij ook blij met ons.

Bijgevoegd een foto van Ollie, inmiddels is hij alweer wat gegroeid, kortom…
Het gaat heel erg goed!!

Loui (voorheen May)

Goedemiddag!

Bijna een maandje geleden heb ik bij jullie een kitten geadopteerd en wou even laten weten dat het super goed met haar gaat! Ze is lekker speels en een tikkeltje ondeugend, ze kan het met iedereen goed vinden.

Volgens mij voelt ze zich helemaal thuis bij ons 😊 Haar naam is wel veranderd van May naar Loui, want dat past wat meer bij ons.

Bedankt voor dit lieve, leuke katje en wie weet tot ziens!

Rosa / Rosalien

Hierbij een update van Rosalien

We zijn heel blij met Rosa, ze doet het goed. Ze is lief en heel knuffelig, ze krijgt alle aandacht van ons.

Ze heeft een mooie krabpaal gekregen daar kan ze zich lekker op uit leven. Soms ligt ze ook even in het holletje maar op de stoel of bank vindt ze toch het lekkerst.

Met vriendelijke groet van ons, de gelukkige baasjes van Rosalien

Stevie

Hoihoi,

Inmiddels heeft Stevie kennis mogen maken met zijn forever home <3.
Wij, maar dan kan er hoogst waarschijnlijk ook gesproken worden voor Stevie zijn enorm blij met het nieuwe gezelschap.

Inmiddels heeft Stevie zijn plekje gevonden en is dan ook vrolijke aanwezig en erg energiek. Wat mij betreft precies zoals een kitten zich hoort te gedragen.

 

Rust momenten moet je Stevie aanbieden anders blijft hij non stop doorspelen, haha. Ook begint Stevie al wat ruiger te spelen. Zo af en toe bijten (per ongelijk en soms speels).

 

Ook heeft Stevie af en toe nog last van dunne ontlasting, maar dit geeft een wisselend beeld af (de ene keer dun en de andere keer wat steviger). 

 

Tot slot lijkt Stevie soms zijn brok (van het asiel) niet super lekker te vinden. Dit kan te maken hebben met spanning of onwennigheid. Wij bieden hem wel een aparte kamer aan om in rust zijn brokjes te eten. Maar goed.. wij houden dat in de gaten.

 

Voor nu heb ik wel genoeg verteld. Met vriendelijke groet van ons

Bliss (voorheen Nina)

Hallo beste mensen.
Hierbij een late update over het nieuwe leven van Bliss.

Bliss is bij ons gekomen nadat het vriendje van onze Babs was overleden en Babs helemaal van slag en eenzaam was. Dit is nu ongeveer een half jaar geleden.
In het begin liep het allemaal niet zo vlotjes ze was erg dominant en jaloers en had /heeft problemen met andere honden. Maar gezien haar achtergrond is dit niet zo verwonderlijk.

Helaas hebben wij onze Babs moeten laten inslapen ze was 16 jaar en waarschijnlijk had ze een soort van TIA gehad dus Bliss is nu alleen maar heeft daar geen moeite mee.


Ze luisterde direct al goed naar haar nieuwe naam en wij kunnen haar gerust los laten lopen als er maar geen andere honden in de buurt zijn. Maar daar werken wij nog aan.

Het is een lieve en trouwe huisgenoot en vriendelijk voor mensen die bij ons komen en heeft er geen probleem mee als wij er even niet zijn. Al met al voelt ze zich helemaal op haar plek .


Met vriendelijk groeten van ons

Mario & Luigi

Goedemiddag!

Wij hebben 19 augustus Mario en Luigi opgehaald bij jullie, en wij dachten dat het even leuk zou zijn om te updaten.

Deze twee donderstenen hebben ons hart helemaal veroverd en ze doen het super goed.
Bij aankomst hebben ze een paar uur onder het bed gezeten maar daarna waren ze al snel op onderzoek uit en lekker gespeeld.
Ze hebben nu een kattenparcours aan de muur en slapen ’s avonds lekker bij ons op bed.
Mario word heel aanhankelijk en ligt graag te slapen op schoot, en zelfs Luigi komt er soms bij als hij denkt dat de kust veilig is.
Het zijn schatjes en we zijn super blij met ze.

Wezz

Op 7 juli j.l. hebben wij Wezz geadopteerd en jullie hadden gevraagd of wij na een tijdje aan konden geven hoe goed het met hem gaat.

Nou, volgens mij vermaakt hij zich top! Niet alleen in en rond het huis (vlinders en krekels in het gras vindt hij erg leuk), maar ook met de baas des huizes (Stripey) waarbij ze met elkaar op pad gaan om de omgeving “onveilig” te maken voor de muizen in de buurt.

 

Zodanig dat hij ons vorige week zijn eerste presentje heeft afgeleverd in onze keuken (dat was wellicht wat minder…)! 

Hij eet goed, is enorm speels en duidelijk een gezelligheidskat dat graag zijn favoriete voedselleveranciers (wij dus) en Stripey in de buurt wil hebben.

Aan de andere kant vindt hij het ook erg leuk om lekker te luieren in de zon of tegen ons of Stripey aan te liggen na al dat gejaag bij ons in de tuin.

Groetjes van Wezz (en Stripey)!

Twiggy

Even een update van Twiggy.

Ze heerlijk speels. Rent achter een stress bal aan en springt er bovenop.
Volgens het formulier was ze een moeilijke eter, nou ze eet alles.

Whiskas, Jumbo, AH voer. Probeert zelfs Chinees van je bord te stelen. Ze is ook al aardig gewend aan de 2 buurkatten. Ze gaat zelfs bij de buren naar binnen. Ze mag ook graag bij je slapen. Ik heb een paar foto’s bijgevoegd.


Met vriendelijke groeten van ons

Bram

Hierbij de beloofde update over Bram.

We zijn helemaal gek met Bram. De eerste dagen was hij best bang, maar kwam tussen de vluchtmomentjes door al flink knuffelen.

Hij is erg blij met zijn speelgoed en is vaak dus ook erg druk met zijn muizen door de kamer heen gooien. Het was voor ons een verassing dat hij nog zo speels is. Erg leuk om hem zo bezig te zien.

Bij vreemde mensen snuffelt hij even, maar als ze rustig zijn komt hij al vrij vlot wat aandacht halen.

 

Moraal van het verhaal, we zijn erg blij met Bram en dankbaar dat jullie zo goed voor het beestje hebben gezorgd. Hij is heel duidelijk gezond en we zijn blij met hem.

 

Nogmaals veel dank.

Lizzy (voorheen Tina)

Bij deze nog eens wat foto’s van Tina of Lizzy zoals wij haar gedoopt hebben.

Ze is ontzettend leuk, aanhankelijk en ondeugend. Ze klimt zelfs langs de muur omhoog!

Ze eet, drinkt en groeit goed, is zo tierig als maar kan en we genieten volop van haar.

Ik moest aan u en het asiel denken omdat ik net op de online nieuwssite van RTL bij een item over overvolle asielen onderaan het filmpje zag waarop u Tina kittenmelk geeft.
Dit bij een verzoek om voor kattenmelk te doneren vanuit het asiel in Zwolle. Verrassend om dat daar terug te vinden!

Wolfje (voorheen Strider)

Even een update over Strider (hij heet nu Wolfje). 

 

Vrijdag 4 augustus mochten we Wolfje komen ophalen. Bij thuiskomst ging hij direct op onderzoek uit in de kamer en keuken en maakte meteen contact met ons. Onze hond Pebbels vond hij eerst nog wat eng.


Onze complimenten aan het gastgezin dat Wolfje heeft opgevoed. Wat is hij een ontzettend lief, aanhankelijk en sociaal katje! Hij volgt ons overal, houdt erg van gezelligheid. Waar wij zijn is hij en staat met zijn neus vooraan. Waar wij zijn/zitten is hij en komt graag op schoot of tegen je aan liggen. Hij kletst gezellig met ons met zijn lieve stemmetje.

De opvoeding gaat ook goed hij reageert heel goed op een duidelijk “Nee”. Ook luistert hij al goed naar zijn naam.
Hij groeit ook als kool, geen ukkie meer dus zoals in het gastgezin.

Hij slaapt keurig de hele nacht door (naast of op het hoofdkussen) om vervolgens vanaf een uur of 6 weer lekker te gaan dollen. Hij speelt veel en kan zich ook prima zelf vermaken om vervolgens weer lekker te gaan slapen in de buurt van ons en jawel ook steeds dichter bij Pebbels. Als Pebbels stil ligt, zijn de poten en staart erg leuk om mee te spelen.
We zijn super blij met Wolfje en hopen dat hij nog heel lang bij ons zal blijven (onze vorige poes is bijna 20 jaar geworden). 

Bill / Billy


Hier is die dan, de update van Bill(y).
Altijd vrolijk en ontzettend verwend struint dit kleine monster door het huis op zoek

naar nieuwe plekken om te ontdekken of mensen om tegenaan te liggen.

Bij thuiskomst is het altijd een klein orkest dat naar je toe komt gecombineerd met kopjes en oorverdovend gespin.

Hij lijkt het hier snel zijn thuis gemaakt te hebben waar hij meer dan welkom is.

Dai (voorheen Jerry)


Het gaat uitstekend met Dai.


Hij eet goed, gaat naar de bak , is speels en erg aanhankelijk. 

Overal waar ik ben is hij ook. Thuis werken is wat lastig want hij is gek op het pijltje op mijn PC.
Met de andere kat samen gaat ook goed heeft een paar dagen geduurd maar ze eten samen en zitten al achter elkaar aan om te spelen. En dat allemaal al in 5 dagen.

Thor (voorheen Snooze)


Vanmiddag hebben wij Thor (Snooze) opgehaald, en zoals met de aardige dame achter de balie afgesproken, hierbij wat foto’s en video’s.

Twiggy (voorheen Rooz)

Nog even een update over Twiggy (voorheen Rooz).

Het is een sociale, praatgrage dame, die ons af en toe cadeautjes brengt (die we dan weer snel naar buiten brengen gezien sommige muizen nog leven).

 
Ze zoekt je graag op maar vind het ook prima om haar eigen gang te gaan. Al met al vinden we het erg fijn, en hopelijk zij ook, dat ze bij ons woont!

 

Groeten van ons

Puck & FlorisMet Puck en Floris gaat het goed!
Hierbij even een fotootje van het stel 🙂

 

Twiggy

We hebben maandag Twiggy geadopteerd. Zij voelt zich al helemaal thuis bij ons.

Zij komt lekker bij je liggen en doet dat ook bij de visite. Zij heeft snel de kattenbak gevonden.

Twiggy maakt je ’s morgens wakker door onder de deken te kruipen en in je tenen te bijten. Ze is een poes met een heel vriendelijk karakter. We zijn blij met haar.

Groeten van ons

Max

Goedemiddag, het gaat super met Max.

Hij staat zijn mannetje tegenover Sergeant die het heel leuk vind, maar soms een beetje onbenullig is.
Gelukkig is Max nog klein en kan zich dan snel ergens onder verschuilen!

Met de hond gaat het ook heel goed maar daar had ik me ook niet bezorgd om gemaakt, die vind alles goed.
Max vreet ons de oren van de kop en weet donders goed als de koelkast open gaat dat daar lekkers in zit.

Nog geen plasje of poepje buiten de bak begint ook buiten de boel te verkennen dus een heerlijk vrij en ondernemend kitten.

Hij maakt ons blij en aan het lachen 😝

Hij weet donders goed als de koelkast open gaat dat daar lekkers in zit

Baasjes van Max

Coco (voorheen Lynn2) & Fristi (voorheen Lizzy)

Hier een update over de twee baby’s.

Coco (voorheen Lynn2) moest eventjes wennen aan haar nieuwe zusje die het huis al had toegeëigend… Na wat blazen naar Fristi (voorheen Lizzy) en slapen ontdooide Coco en begon ze hier en daar wat te spelen.

Nu na 3 dagen liggen de dames het liefst knuffelend op de bank om wat bij te slapen om hierna te spelen met veertjes, krabpalen, balletjes en hengeltjes. Ook zijn de gordijnen niet veilig… Wat is er nou leuker dan elkaar aan te vallen vanachter het gordijn?

Na het spelen is het tijd voor een uitgebreide was-sessie.

Ik ben hartstikke blij met de keuze die ik gemaakt heb na het goede advies van het personeel van Dierenasiel Zwolle. Hartstikke bedankt!

Lieve groetjes van Coco, Fristi en mij

De dames liggen het liefst knuffelend op de bank om wat bij te slapen om hierna te spelen

Baasje van Coco & Fristi

Lou (voorheen Femke)

Vorige week vrijdag heb ik bij jullie kitten Femke geadopteerd, die nu inmiddels Lou heet. Deze naam is gekozen doordat we begrepen dat ze erg verkouden en slecht binnen kwam en echt sprongen had gemaakt. De betekenis van de naam Lou is dan ook ‘strijder’.

Het gaat heel goed met haar. Ze is lief, leuk, gezellig en speels. Ze eet goed. Vooral nat voer vindt ze heerlijk en tussendoor eet ze brokjes.

 

De poes die we al hadden gedoogd haar, maar is nog niet super enthousiast. Onze andere poes Rosie is dan ook vooral buiten en kijkt niet heel erg om naar Lou. Ze wordt er soms wel speels van, dan gaat ze ineens in de krabpaal hangen. Het is nog allemaal rustig aftasten bij elkaar.

Wij genieten zelf enorm van Lou!! Ze is ontzettend lief en ligt graag bij je. Heerlijk ‘s avonds op de bank op schoot of als ik thuis aan het werk ben dan ligt ze ook bij mij op schoot.
Ze gaat soms ook echt helemaal bij je hoofd liggen. Ze is echt lief en gezellig.

De kinderen vinden het ook helemaal leuk en vooral de oudste is al aardig twee handen op één buik met haar. Als hij op de grond aan het spelen is zit ze er altijd bij.

Kortom is het een geslaagde match en zijn we erg blij en dankbaar met haar.

Ze gaat soms ook echt helemaal bij je hoofd liggen. Ze is echt lief en gezellig

Baasjes van Lou

Frost

Op 13 mei 2023 ben ik het gelukkige baasje van Frost geworden.

Jullie gaven, bij de adoptie, aan dat jullie het leuk vonden om nog een keer wat te vernemen hoe het met hem gaat.

Het gaat goed met Frost. Hij heeft zijn draai volgens mij aardig kunnen vinden. Hij geniet van het buiten en binnen zijn. In huis heeft hij al een stoel en een kussen toegeëigend.

Hij is nog steeds dol op eten, maar schrokt niet alles meer ineen keer op. Hij laat steeds vaker iets staan voor later. Het is een echte pratert en praat je de oren van het hoofd als het hem uitkomt.
Meneer laat zich altijd even vallen om geaaid te kunnen worden. Hij laat ook duidelijk weten als hij ergens niet mee eens is, maar dat is ook goed. In het begin was de televisie een hele nieuwe ervaring die van dichtbij bekeken moest worden.

Dit is een beetje een kleine update van de hoe het met Frost is.  Ik ben erg blij dat hij er is.

Het is een echte pratert en praat je de oren van het hoofd

Baasje van Frost

Snoet (voorheen Lize)

Goedemorgen,

Afgelopen mei heb ik Lize van jullie overgenomen, een zwerfpoesje….

Nee hoor! Ze heet nu Snoet, heeft rust, aandacht en liefde gevonden! 

Af en toe krijg ik nog een tikje van haar maar is ze is goed te corrigeren.

Wat een schat!

Bibi

Bibi is nu een klein maandje bij ons thuis. En wat een lot uit de loterij. Bibi is blij met iedereen en iedereen is blij met Bibi.

Ze heeft me verrast met hoe snel ze zich alles eigen maakte. Zelf had ik een soort tijdpad bedacht, maar daar had Bibi geen maand voor nodig. Al binnen een week had ze alles gezien, met iedereen kennis gemaakt en overal mee naar toe geweest. Ze is nergens bang voor en ze is buitengewoon nieuwsgierig.

Alleen andere honden en katten is nog een dingetje. Ik heb de indruk dat haar motto is: Aanvallen is de beste verdediging, want ze voelt zich bedreigd. Maar ook hierbij heeft ze al stapjes gezet. Inmiddels kan ze sommige honden al zonder grommen of uitvallen passeren. En dat is heel erg knap van haar. Gelukkig hebben we vlakbij huis 2 natuurgebieden waar niet of nauwelijks honden komen en daar kan ze op haar gemak snuffelen.

We zijn natuurlijk ook al bij de dierenarts geweest en ook qua gezondheid doet Bibi het goed. Haar huidproblemen verbeteren. De schrale plekken zijn niet meer rood, tussen haar tenen komt de huid ook tot rust en op de kale plekken komt voorzichtig haargroei terug. Nu de stress weg is zie je haar huid snel opknappen. Ze krijgt nu nog maar een half tabletje apoquel, kijken of dat goed gaat.

Kortom, we zijn reuze blij met Bibi. 28 Kilo liefde en aanhankelijkheid.

Tot slot wil ik jullie nog bedanken. Omdat jullie Bibi, toen ze een jaar geleden als een wrak binnenkwam, niet hebben opgegeven en een jaar lang de allerbeste zorg hebben gegeven. Dankzij jullie hebben wij een fantastische lieve hond.

Wat een lot uit de loterij. Bibi is blij met iedereen en iedereen is blij met Bibi

Baasjes van Bibi

Luna (voorheen Pixie)

Hallo,

Even een update over Pixie (die nu Luna heet).

Morgen is ze een week bij ons en het gaat vanaf dag 1 supergoed met haar. Ze eet, drinkt, gebruikt netjes de kattenbak, is supernieuwsgierig, speelt, zoekt veel contact en slaapt graag naast of op je.

We zijn erg blij met haar en ik durf wel te zeggen dat dit wederzijds lijkt te zijn 🙂

Phoebe (voorheen Jip)

Hallo allemaal,

Phoebe is nu ruim 3 maanden bij ons. Ze is inmiddels gesteriliseerd wat prima is gegaan. We merken dat ze zich prettig voelt in de roedel. Ze laat wel wat waaks gedrag zien naar mens en dier die niet bij onze roedel horen, maar daar werken we met haar aan. Ze reageert goed op beloning, dus dat is heel helpend.

Binnenkort gaat ze voor het eerst mee op vakantie: 3 weken kamperen in de Franse Ardennen. Gaat ze vast geweldig vinden!

We wensen jullie ook een heerlijke zomer!

We merken dat ze zich prettig voelt in de roedel

Baasjes van Phoebe

Phoebe (voorheen Olivia)

Wat waren we de koning te rijk toen we gebeld werden dat ons gezin mocht

komen kijken bij Phoebe (toen nog Olivia😉)!

 

In de auto lag ze heel rustig in haar reiskrat. Geen miauwtje, niks!
Eenmaal thuis heeft ze een paar uur haar toevlucht genomen onder de vitrinekast.
En af en toe een heel klein rondje door de kamer…en daar was nog een groot bruin harig beest…onze hond Ziva!
En wat doen ze het goed samen vanaf het begin!!

 
Phoebe is een steeds blijer, vrijer en ondeugender en nog nieuwsgieriger poesje geworden. Ook naar visite toe is ze heel nieuwsgierig en lief!

 

Phoebe heeft in de afgelopen weken heerlijk in haar eigen tempo ons huis en inmiddels ook de tuin ontdekt.

Ze is verder werkelijk waar een grote spinmachine haha!
Wat een hard geluid komt er uit dat kleine lijfje! En spinnen is volgens ons haar hobby; zodra ze ons ziet , als we praten tegen haar, bij het aaien, het spelen met ons…De spinmachine slaat aan!

Het mag duidelijk zijn…Phoebe kan niet meer gemist worden en hoort helemaal bij ons gezin! Wij genieten in elk geval ontzettend van deze kleine lieve boef!!

Warme groet van ons!

We genieten volop van onze 'kleine baby' of 'kleine Purr' haar bijnamen hier in huis 😉

Baasjes van Phoebe

Fien

Miauw! Hallo!
Even een update over Fien.

Het gaat ontzettend goed. Fien groeit goed, eet en drinkt goed, heeft haar 2e vaccinatie gehad en de dierenarts vond dat ze er goed uit zag.

 

Fien is alert, niet verlegen en houd veel van aandacht. Wij als baasjes zijn heel blij met haar gezelschap en Fien is precies zoals jullie omschreven.

Er wordt veel geknuffeld en gespeeld. Wij hebben het gevoel dat Fien helemaal op haar plek is en zich goed thuis voelt.

De klik tussen ons en Fien is ook erg goed! We worden altijd enthousiast begroet als we wakker worden of weer thuis komen.

Wij zijn erg blij met alle goede zorgen van jullie en het gastgezin, ook tijdens het ophalen van Fien zijn wij goed geholpen en dat hebben wij erg goed ervaren!

Bedankt!!

Groetjes Fien & baasjes

Wij hebben het gevoel dat Fien helemaal op haar plek is en zich goed thuis voelt

Baasjes van Fien

Guus (voorheen Bubba)

Goedemiddag,

Wij wilden even melden dat Bubba het enorm goed doet bij mijn moeder.  Hij heeft een naamsverandering ondergaan en hij heet nu Guus.
 

 

Guus is echt match “made in heaven”. Wat een geweldige kat is hij! Sociaal naar mens en dier. Hij speelt met de katten van buren en honden is hij niet bang voor. 

Inmiddels loopt Guus nu 2 weken lekker buiten en komt netjes weer thuis.

Het is echt een gezelligheidskat. Waar jij bent is Guus ook.

Het is een echte kletser!

Hij speelt met de katten van buren en honden is hij niet bang voor

Baasje van Guus

Jillz

We laten graag nog even weten hoe het met Jillz gaat:

 

Jillz woont een maand bij ons. Ze is af een toe nog een beetje schuw en schrikt nog geregeld, maar over het algemeen geniet ze. 

 

Ondanks dat werd aangegeven dat ze een binnen kat is, zit ze graag op het balkon en kijkt dan verder naar buiten. 

 

Jillz is een speelse kat. Ze wordt heel enthousiast wanneer ze kan spelen met haar twee favoriete speeltjes.

 

Ze ligt graag op de stoelen bij de eettafel of op het vloerkleed. Zodra we thuiskomen laat ze altijd even horen dat ze er is. Daarna loopt of ligt ze graag bij ons in de buurt.

 

 We vinden het erg gezellig met Jillz! 

Ze wordt heel enthousiast wanneer ze kan spelen met haar twee favoriete speeltjes.

Baasjes van Jillz

Nox (voorheen Sjimmie)

Wij hebben Sjimmie geadopteerd op 11 mei. 

 

Hij is nu een paar weken bij ons en het gaat goed. Hij voelt zich thuis en we zijn heel blij met hem, hij is heel lief. 

 

Hij speelt graag en eet ook goed van de Anallergenic brokjes. 

We hebben hem wel Nox genoemd omdat we al een kater van 1.5 jaar hebben die Semmy heet.

 
Hij speelt heel graag met Semmy en wil graag bij hem zijn.

 
Vriendelijke groeten van ons

Hij voelt zich thuis en we zijn heel blij met hem

Baasjes van Nox

Truus

Vorig jaar september heb ik Truus bij jullie geadopteerd. 


Ik had al eens een update gestuurd om te laten weten dat het goed gaat. Dat gaat het gelukkig nog steeds! 


Ik scrolde onlangs door mijn foto’s en schrok van de foto’s die ik heb gemaakt toen Truus net bij ons kwam wonen.
Truus is uitgegroeid tot een lieve, gezonde en speelse kat (lief was ze trouwens al vanaf het eerste moment!) Ze ziet er nu zo mooi uit, dat wil ik graag met jullie delen! 

Truus is echt een lieverd en ik ben erg blij met haar! Ik denk, zij ook met mij 😉 Nogmaals heel erg bedankt!

Truus is echt een lieverd

Baasjes van Truus

Boris (voorheen Boii)

Vorig jaar juni hebben wij Boris ( voorheen Boii) geadopteerd. Boris was een “kat zoekt boer” kat.

Hij heeft 8 weken in het schuurtje gezeten om te wennen en was daar heel rustig, maar erg bang. Geleidelijk ging het beter!
Nu blijft hij lekker rondom huis en is heel aanhankelijk geworden, ik kan hem zijn vlooiendruppels toedienen, oppakken en aaien en hij is zelfs vorige week opnieuw gevaccineerd! Hij durft alleen nog niet in huis te komen, maar we hopen dat dat nog gaat lukken.

Hij heeft in Floortje wel zijn maatje gevonden. Floortje hebben we in augustus vorig jaar geadopteerd als een kitten dat niesziekte heeft gehad. Zij heeft medisch wel wat dingetjes gehad, maar gaat nu helemaal goed!
Toen Floortje in januari naar buiten mocht, vond Boris dat zo te zien wel fijn, hij kan goed met haar opschieten.

Hij mist haar als Floortje binnen is, want eten en slapen doet zij het liefst in huis. Maar buiten zijn ze meestal samen!

Nu blijft hij lekker rondom huis en is heel aanhankelijk geworden

Baasjes van Boris

Mila (voorheen Lois)

Goedemorgen,


Op 23 maart jl. hebben wij Mila, voorheen Lois, geadopteerd.

Het gaat heel goed met haar. Met veel liefde en geduld is het een geweldig lief ondernemend poesje geworden.

Zij is graag bij je, ligt op schoot, geeft veel kopjes en knuffeltjes en gaat nu ook lekker naar buiten.

We zijn dikke vriendinnen.

Muffin

Hallo,

 

We willen even laten weten dat t goed gaat met Muffin.
Ze heeft wel een paar uurtjes onder de bank gezeten, maar daarna was ze t daar zat en won de nieuwsgierigheid!

Nu op de tweede dag begint ze ook haar lekkere slaapplekjes uit te proberen en komt er iets meer rust… soms .. even.

Ze maakt fijn contact met ons. Komt goed met haar.

King

Hallo daar vrienden, King hier!

 

Het is nu al ruim een maand geleden dat ik verhuisd ben naar mijn nieuwe baas, jullie raden het vast al maar ik heb geen plannen meer om terug te keren naar Zwolle…. Hoe gezellig het ook was.

Ik heb het erg fijn bij mij nieuwe familie, ik kwam terecht in een warm bad waar ik ongelimiteerd over m’n buikje geaaid wordt en het zelfs voor elkaar heb gekregen om lekker aan het voeteind in bed te slapen, dit heb ik uiteraard aan mij zwoele blik te danken die menig hart sneller doet kloppen.

Ik ben natuurlijk nog steeds een echt speels boefje, ik zet het huis zo nu en dan flink op z’n kop met m’n fratsen, maar ze kunnen hier hard om mij lachen en mij toe spreken als ik echt te ver ga.

Ik ga tegenwoordig zelfs naar school, omdat dit mijn nieuwe familie een goed idee leek ze hadden het over een gezonde band opbouwen?… Naja geen idee wat ze daar mee bedoelen. 

Ik ben allang blij dat het geen langen lesdagen zijn. M’n klasgenoten zijn daarin tegen best wel oké ook de docent is aardig deze lijkt altijd koekjes bij zich te hebben, maar goed waarom ik jullie nou mail?…

Ik vond het wel nog zo netjes om jullie alle te laten weten hoe het met mij gaat, Daarnaast wil ik jullie bedankt voor de mooie vriendschap en de goede zorgen van de afgelopen tijd dit ook namens mij adoptie familie heel erg bedankt voor de “match made in heaven” zoals ik hun het heb horen zeggen (hihi)

 

ik zet het huis zo nu en dan flink op z’n kop met m’n fratsen

King

Wuppie

We zouden nog even een keer iets van ons laten horen hebben we afgesproken bij het ophalen van Wuppie.

Wat is Wuppie lief. Wat een prachtig beestje, we zijn helemaal verliefd!

Hij is zo lief en rustig. Hier een paar foto’s, want hij voelde zich gelijk thuis! Lag een paar uur later al lekker op schoot!

Dank jullie wel voor hem. We zijn enorm blij dat hij bij ons mag wonen!

We zijn super blij met hem, of hij hier altijd geweest is

Baasjes van Wuppie

Lexie (voorheen Ludo)

Beste medewerkers,

Hierbij een uiteindelijk positief bericht over de voortgang van de poes Lexie, bij jullie bekend als Ludo.

 

In december vorig jaar bij me komen wonen en inmiddels zijn we een half jaar verder. Het was een bewogen periode voor Lexie, veel medische zorg en benodigde aandacht hiervoor, maar inmiddels is er meer rust in zijn leven wat hem goed doet.

 

In de omgang met Lexie en zijn wonen hier is alleen maar goed nieuws te melden. Hij heeft zijn plek gevonden en we zijn zeer op elkaar gericht. Hij blijkt een ‘rover’ en heeft in zijn leven trucjes geleerd om voedsel te vergaren. Dat is best grappig en niet meer nodig na zijn zwervend bestaan, maar geeft zicht op een mate van slimheid. Lexie is een zachtaardige kat en klimt graag op schoot. Dat is een gedeelde pret.

 

Inmiddels mag hij ook de tuin in en geniet daar duidelijk van. Heeft geen neiging de tuin te verlaten, die trouwens niet omheind is, maar hij blijft graag in mijn nabijheid.

Dit schrijvend komt Lexie vanuit de tuin net aansjokken, zijn vacht glanst inmiddels aanzienlijk meer en ik ben gelukkig met zijn aanwezigheid en volgens derden maar ook mijzelf geldt dat ook voor Lexie en dus wederzijds.

 

Tot zover dit bericht en met vriendelijke groet

Lexie is een zachtaardige kat en klimt graag op schoot

Baasje van Lexie

Zena

 

 

 

Zena heeft het erg naar haar zin!

 

Mimi

Lieve lezers,

Hier een update over Mimi, wat een lot uit de loterij! 

Wat een ontzettend leuk en lief karakter heeft deze dame. Vanaf het moment dat ze thuisgekomen is loopt ze rond alsof ze nooit anders heeft gedaan.

Ze zit ontzettend graag in de tuin, lekker graven in het zand met water spelen en koekeloeren. Ook vermaakt ze zich soms uren in de “kattenkamer” boven. Alsof ze even vergeet dat ze niet meer in het asiel zit.

Zoals verwacht is de vriendschap met Lola (hond) vanaf dag 1 al gesloten. Lotje en Bibi (katten) vinden haar nog een beetje spannend, maar aan Mimi gaat het zeker niet liggen die vindt ze reuze interessant.

Mimi is een echte diva, kijkt graag in de spiegel naar zichzelf en heeft wel bedacht dat het tweepersoonslogeerbed wel een mooie slaapplek is, of languit op de bank. Ook de gewone kattenbak is niks voor haar vanaf dag 1 verkiest ze de robotkattenbak boven de andere. 

En wat fijn dat we eindelijk een kat hebben die haar nagels aan de krabpaal doet en niet aan de bank🤗

 

We zullen af en toe een update uit het leven van Mimi geven. We genieten ontzettend van haar en de hele familie kan niet wachten om deze dame te leren kennen.

Zoals verwacht is de vriendschap met Lola (hond) vanaf dag 1 al gesloten

Baasjes van Mimi

Donna & Pepsi

Dag lieve mensen van het asiel,

We zijn heel blij met de komst van Donna en Pepsi, ze gaan met sprongen vooruit.

In het begin waren ze heel bang van water, vooral Donna maar nu zwemmen ze en rennen ze door het water. Iedere dag merken we nieuwe dingen op bij ze, alsof ze meer vertrouwen in ons krijgen en daardoor meer durven te ondernemen. Dat is toch zo mooi om te ervaren.

Pepsi is de lolbroek, Donna meer afwachtend, een prinsesje.
De uitjes vinden ze geweldig, dan staan ze klaar om mee te gaan. Ze lopen ondertussen los en blijven steeds dichter bij ons. In het begin konden ze nog wel eens te ver weglopen maar ook dat gaat nu steeds beter.

Dank je wel voor al jullie goede zorgen, ik stuur zo wat foto’s en een filmpje door.

 

Hartelijke groet van ons

 

Pepsi is de lolbroek, Donna meer afwachtend, een prinsesje

Baasjes van Donna & Pepsi

Mina & Minoe

 

Minoe is al aardig goed gewend, vindt het af en toe nog wel een klein beetje spannend en verstopt zich dan op een plekje waar ze alles goed kan overzien, maar komt ook al heel vaak even knuffels halen en ligt dan het liefste ook helemaal tegen je aan (of steeds vaker op je schoot) 🙂

Mina was toen ze net thuis kwamen de durfal en liep al meteen het huis te inspecteren! Helaas vond ze de verhuizing toch een beetje te spannend en heeft ze een blaasontsteking ontwikkeld. Gelukkig heeft ze nu medicatie van de dierenarts om het allemaal wat dragelijker te maken en doe ik m’n best om een zo’n fijn mogelijk plekje voor d’r te maken zodat ze er hopelijk snel weer vanaf is.

 

 

Ze liggen allebei ook vaak lekker in het zonnetje of ergens voor een raam zodat ze mooi de buurt kunnen observeren 🙂

Ze liggen allebei ook vaak lekker in het zonnetje

Baasje van Mina en Minoe

Jack

Hallo!

 

Lang geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord. Kennen jullie me nog?

Met mij gaat het heel goed. Ik ben nu op vakantie in de Ardennen.
Ik ben wel een bijzondere hond hoor volgens mijn baasje. Soms moet hij best streng zijn en dan luister ik nog niet altijd 😉 .

Maar we vinden onze weg wel en we zijn dol op elkaar. Ik heb een paar leuke foto’s van mezelf bijgevoegd.

Lieve groetjes van Jack!

we vinden onze weg wel en we zijn dol op elkaar

Jack

Max & Boeffie

Hallo,

Gisteren voelden ze zich al helemaal thuis bij ons. Renden vrolijk rond en ’s avonds waren ze best wel moe. Gingen om 22.30 u diep in slaap.

Vanochtend direct weer vrolijk en actief, ze hebben vandaag weer genoeg beweging gehad.

Hartelijk dank aan jullie dat wij dit duo mogen verzorgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

En zie hier de prins op de erwt 😉

Yevka (voorheen Yetta)

Nu nog even een kort berichtje voor jullie en vooral ook voor de “opvangmoeder” (van wie ik de naam helaas vergeten ben).

Het gaat goed met Yetta, die we Yevka gedoopt hebben. 

We zien haar zich steeds meer thuis voelen. Ze eet de bekende brokjes (als we niet kijken!) Ze heeft zich de mand van Dora toegeeigend en Dora laat dat toe, misschien omdat ze aan een ondergeschikte rol gewend is..? Ze draait zich op haar rug om haar buik te laten aaien.


Wanneer ze rustig loopt gebruikt ze soms 4 poten, verder nog steeds 3. 

Wanneer ze hier voldoende gewend is zullen we dat verder laten bekijken.
We hopen dat ze zich aan ons net zo gaat hechten als aan de “opvangmoeder”!

Mogli

 

Beste mensen van het asiel,

 

Het gaat goed met Mogli! Zij is inmiddels helemaal gewend en heeft het goed naar haar zin.


Elke dag is zij voor het raam of de deur te vinden om naar buiten te kunnen …. Dat duurt nog eventjes.

 

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen voor Mogli. Het is een ontzettend lief beestje.

Sjors

Nog even, na lange tijd, een berichtje over hoe Sjors het maakt.

Heel goed!

Hier ligt meneer, na zijn wandeling en lekkers, heerlijk te slapen. 

 

Vriendelijke groeten van Sjors en Marianne.

Luna

Half februari hebben wij bij jullie Luna opgehaald. Wat is het een leuke en lieve kat.

In het begin was ze wel angstig en afwachtend. Ze lag steeds in de boekenkast en dacht volgens mij jullie bekijken het maar. Maar ze kroop steeds meer uit haar schulp en inmiddels is ze helemaal gewend. Ze is heel gezellig; komt lekker bij je liggen en gaat er dan ook helemaal voor liggen om geaaid te worden.

Ze eet heel goed; ze is al dik een halve kilo aangekomen sinds ze bij ons is.
Sinds een paar weken gaat ze ook buiten op onderzoek uit; dat vindt ze wel spannend; ze komt de tuin nog niet uit. Maar achter de vlinders aan vindt ze wel heel leuk.

Kortom: we zijn heel blij met haar en volgens mij Luna ook met ons 😊

Ze is heel gezellig; komt lekker bij je liggen en gaat er dan ook helemaal voor liggen om geaaid te worden

Baasje van Luna

Yanic en Yuutlje (voorheen Yinti)

Hallo allemaal,

Yanic is nu een paar dagen bij ons, wat een lieverd! 

Ze loopt het liefst de hele dag achter je aan en als ze moe is ligt ze graag in de grote bench samen met Yuultje. Ze is bang voor veel dingen maar ook dapper en ondernemend, ze crosst de hele tuin door! 

 

We zijn ontzettend blij met haar, het gaat heel goed met Toby, Yuultje en Yanic samen,

Toby komt ook steeds even bij Yanic kijken als ze piept, echt leuk om te zien hoe ze samen zijn. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Ze is bang voor veel dingen maar ook dapper en ondernemend

Baasjes van Yanic & Yuultje

Bennie

Even een berichtje van Bennie.

 

Bennie maakt het prima.
Zoals beloofd wandelen we veel met hem en louter aangelijnd ivm zijn revalidatie.
De rechterpoot die als eerste is geopereerd blijft hij wel nog wat ontlasten.
De linkerpoot lijkt spoediger te herstellen. Daar zie je geen rest verschijnselen.


Tot eind deze maand houden we Bennie zoals beloofd aangelijnd en dan proberen we rustig op te bouwen naar los lopen en later naar spelen en stoeien.


Hij gaat graag met de auto naar het bos of andere natuur gebieden.
Zodra we met Bennie naar buiten lopen gaat hij bij de auto staan.
We proberen dagelijks naar het bos te gaan.


Hij is goed gewend en we hopen dat we nog lang plezier en mooie wandelingen met Bennie mogen hebben.
Groetjes van Bennie en de baasjes

Lila (voorheen Zoomie)

Hierbij even een update over onze adoptie poes Zoomie (Lila).

Het gaat ontzettend goed en iedere dag raakt ze meer gewend en vertrouwd.

Als je haar roept komt ze enthousiast aangelopen, ze trakteert ons rijkelijk op kopjes de hele dag en komt gezellig bij ons liggen.

 

Écht een lieverd die zo goed past in ons gezin. De kinderen zijn dol op haar.

 
Bij thuiskomt na school volgt er eerst een uitgebreide knuffelsessie ♡♡ Heerlijk!

 

Kortom: een zeer goede match!! We zijn ontzettend blij met haar!!

Bij thuiskomt na school volgt er eerst een uitgebreide knuffelsessie ♡♡

Baasjes van Lila

Timmie

Hierbij nog de beloofde update over Timmie.

Timmie woont nu ruim 6 weken bij mij en volgens mij voelt hij zich wel thuis. Hij is een lieve, knuffelige en rustige kater.

Overdag ligt hij graag voor het raam naar buiten te kijken of te slapen in het zonnetje. S avonds klimt hij graag bij mij op schoot om te knuffelen.

Gisteren is hij voor het eerst naar buiten geweest en dat vond hij geweldig! Er ging een wereld voor hem open.

avonds klimt hij graag bij mij op schoot om te knuffelen

Baasje van Timmie

Jinx (voorheen Meisje)

Hier even een bericht over Jinx, voorheen Meisje.

Van een heel bang katje toen ik haar ophaalde in januari in het kat zoekt boer programma, is ze getransformeerd naar een speelse aanhankelijke kat.

Ze woont samen met onze andere kat op de zolder van onze schuur en dat gaat heel goed samen, ze gaat heel graag naar buiten, maar komt ook graag een aai halen en zelfs even op schoot.


Volgens ons heeft ze het prima naar haar zin en we hopen dat ze nog lang de muizen bij ons weg jaagt!

ze komt ook graag een aai halen en zelfs even op schoot

Baasjes van Jinx

Brody

Afgelopen maandag 04-04-2023 heb ik Brody geadopteerd bij jullie.

Hij is al lekker gewent en rent lekker het hele huis door. Hij is erg nieuwsgierig dus gaat overal mee naar toe, ga je naar de wc is Brody daar ook.

Brody geniet enorm van alle aandacht en knuffels, het liefst ligt hij savonds in bed helemaal tegen aan of overdag lekker als een baby op je arm. Brody gaat goed samen met onze andere kat! Wij zijn enorm blij en dankbaar dat wij dit lieve katje hebben mogen adopteren, wij kunnen nu al niet meer zonder.

Brody wil al graag naar buiten maar wachten daar nog even mee, voor nu lekker alle aandacht krijgen die hij verdient en samen genieten. 

Wij als gezin kunnen Brody niet meer missen, zo aanwezig en lief voor iedereen.

Miauwende groetjes

Hij is erg nieuwsgierig dus gaat overal mee naar toe

Baasjes van Brody

Nala

Ik heb Nala op 6 februari bij jullie uit het asiel gehaald.

Nala ontwikkelt zich uitstekend. In het begin was ze nog af en toe angstig, maar het gaat steeds beter met de mensen die in het huis komen.
Ze is erg speels en speelt af en toe ook met mijn kinderen. Nala gaat veel in de vensterbank zitten om lekker naar buiten te kijken. Nala komt vaak in de avond bij mij op schoot liggen.

Ik ben erg blij dat ik Nala bij jullie uit het asiel heb kunnen halen en wil jullie bedanken voor alle goede zorg.

Ze is erg speels en speelt af en toe ook met mijn kinderen

Baasje van Nala

Pancho (voorheen Yore)

Het is alweer meer dan 3 maanden dat Pancho (dat is nu zijn naam) bij ons is gekomen.

In het begin wel ff wennen maar alles gaat goed hij heeft nu zijn plekje gevonden.

Hij en zijn zus zijn grote maatjes geworden en trekken de hele tijd samen op.
Kent nu alle honden uit de buurt en park en loopt nu ook goed los mee.

Pancho is nu alleen maar bezig met spellen- wandelen-knuffelen -dutjes doe met Mirla en de baas op de bank en heeft ’s avonds zijn eigen plek gevonden in bed.


Pancho is een lief en vrolijk open hondje en het gaat goed.

Hij en zijn zus zijn grote maatjes geworden

Baasjes van Pancho

Phoebe (voorheen Jip)

Speciaal voor het gastgezin waar Jip (nu Phoebe) een tijdje is geweest alvast een eerste update.

Wat een lief, dapper hondje is het! Toen we gisteren thuis kwamen zijn we gelijk met de hele roedel gaan wandelen. Het vervolgens in 1x met z’n allen naar binnen gaan werkte ook nu weer goed. Lekker wat gesnuffeld en verwonderd, was Phoebe natuurlijk erg moe en kroop ze lekker tegen ons aan om in een flinke slaap te vallen.

 

Plassen met de roedel erbij vergeet ze soms nog, maar dat geeft niet. We lopen later gewoon nog een keertje met Phoebe alleen en dat gaat prima.

De nacht is heel goed gegaan. Omdat ze ’s nachts nog niet helemaal zindelijk is volgens het gastgezin, hebben we rond 4 uur even een check gedaan. Ze lag toen nog zo diep te slapen, dat we haar lekker hebben laten liggen.

Om 5.30 uur zijn we even met haar naar buiten gegaan en deed de brave meis een hele grote plas! Zo knap!

 

De roedel reageert prima op haar. Zijn eigenlijk best tolerant. Het helpt enorm dat Phoebe een waarschuwing gelijk oppikt en het respecteert als een hond in een mandje ligt. Het is een heerlijke kontkrummel!

Wat een lief, dapper hondje is het!

Baasjes van Phoebe

Freya (voorheen Noodle)

Ruim een maand geleden hebben mijn moeder en ik ons opgegeven voor een poes; Noodle moest het worden.
We hebben haar bij thuiskomst de naam Freya gegeven: vernoemd naar de Noorse godin van de liefde, Freya.

In het begin zat ze best wel veel onder het bed van mijn ouders, en vond ze het spannend om in de woonkamer te komen. Maar al snel leerde ze wennen aan de nieuwe omgeving.

Freya houdt er van om in ons gezelschap te zijn. Waar wij gaan gaat zij ook, en bij mij of bij mijn ouders op bed slapen is dan ook iets wat ze elke nacht doet.

Bovendien is ze erg vriendelijk en aanhankelijk. Ze houdt er enorm van om lekker geaaid te worden (vooral bij haar kin!) en komt altijd al pratend naar je toe om je te vertellen wat voor avonturen ze allemaal beleefd heeft.

Nu hoort ze echt bij ons gezin, we zijn stapelgek op haar.

Ze wordt erg goed verzorgd. (en naar mijn mening ook wel echt verwend maar niet tegen mijn ouders zeggen)

Deze vrolijke dame lijkt hier prima op haar plek, ze brengt ons heel veel plezier.

Freya houdt er van om in ons gezelschap te zijn. Waar wij gaan gaat zij ook

Baasjes van Freya

Daisy

We zijn best tevreden over de start van Daisy.

Zaterdag is ze in huis rustig rond gaan lopen en kwam soms naar ons toe. Elk geluid en elke nieuwe prikkel veroorzaakte echter grote angst. Toen de tv in de avond aanging schoot ze weg en zat ze te bibberen tegen de muur aan. We besloten hem toch aan te laten en dit heeft gewerkt. Zondag lag ze er naar te kijken!

Het grote wonder; ze is vanaf het begin volledig zindelijk! Ze plast en poept als we haar uitlaten (vanmorgen wel een drol in de tuin, maar niet in huis!).

Hier zijn we erg blij mee.

Groetjes van ons

Jerry

Jerry moest even wennen aan zijn nieuwe huis.

Maar dat duurde niet lang. Lekker spelen en relaxen.
Na 6 weekjes in huis zijn geweest, werd het tijd om buiten te verkennen. Dat is lekker mooi buiten rond vliegen.
Thuis komen voor een hapje en een knuffel dan ga ik weer lekker naar buiten.

In de avond ben ik moe en kruip ik lekker bij mijn baasjes op de bank.

Nientje

Beste medewerkers van het dierenasiel Zwolle,

We dachten dat jullie het misschien leuk vonden om nog wat over Nina te horen inmiddels 4 maanden bij ons.

Het gaat heel goed met haar we noemen naar tegenwoordig Nientje.
zie bijlage.
Foto´s zeggen soms meer dan woorden.

Jacky

Ik zou nog even van me laten horen met hoe het nu met Jacky gaat. Ik heb Jacky afgelopen dinsdag geadopteerd.

 
Vanaf het begin af aan is het echt een kroelkont. Ze geeft het liefst alles en iedereen kopjes en is helemaal gelukkig als je haar daarna lekker gaat aaien.

De eerste 2 daagjes heeft ze nog wel een beetje moeten wennen aan alle nieuwe geluiden en at ze ook nog niet geweldig maar dat gaat nu al stukken beter.

Ze is nu langzaam het huis aan het verkennen en ze laat goed weten middels gemiauw wat ze wil. Daarnaast heeft ze ook al der drukke kwartiertjes waarbij ze enorm speels is, echt heel leuk!

Volgens mij bevalt het haar goed hier en ze bevalt ons zeker ook! 

Groetjes van ons

Ze geeft het liefst alles en iedereen kopjes en is helemaal gelukkig als je haar daarna lekker gaat aaien.

Baasje van Jacky

Mila (voorheen Lois)

Inmiddels heeft Lois nu Mila en volgens mij heeft ze het reuze naar haar zin.


De eerste paar dagen was aftasten, maar nu rent ze door het huis en speelt ze graag.


Ze volgt je overal; naar boven, douche, wc, wasmachine, alles is interessant.
Ik mag haar nog niet oppakken, maar dat komt vanzelf wel.

Groetjes van Mila

Sergeant

Begin december hebben we Sergeant bij jullie geadopteerd, wat een heerlijke vrije kat die van knuffelen houd!

Het liefst de hele dag bij je ’s morgens bij t opmaken zit hij nog op de wastafel ’s nachts kruipt hij heerlijk knorrend tussen ons in, maar hij mag sinds het weekend voor t eerst naar buiten we zien hem nu wat minder druk met alles wat vliegt en beweegt buiten!

De tuin is rondom afgerasterd maar toch ook voor de zekerheid maar een GPS tracker om!

Heerlijk dier wat ons dagelijks aan het lachen maakt met zijn kunsten en de gevechten met de hond, die word er weer jong van ❤️

wat een heerlijke vrije kat die van knuffelen houd!

Baasjes van Sergeant

Jona

Goededag, het gaat heel goed met kleine Jona en ze voelt zich al aardig thuis.

Ze weet heel goed wat ze wil en met haar lieve snoetje weet ze veel voor elkaar te krijgen.
Ze is een goed vriendinnetje voor onze Daisy. De eerste paar dagen veel geblaas naar elkaar, maar liggen nu bij elkaar op hun favoriete kleedje in de serre.

Eten doet ze als de beste en vind een beetje katten melk op zijn tijd ook heerlijk.
Ze weet ondertussen ook dat als de hele bups naar boven gaat, dat het tijd is om te gaan slapen. Mevrouwtje heeft haar plekje gevonden bij mij in bed, samen met Daisy en Blacky.

Ik kan alleen maar zeggen het gaat perfect en wij zijn dol op haar.

 

Ze weet heel goed wat ze wil en met haar lieve snoetje weet ze veel voor elkaar te krijgen

Baasje van Jona

Stitch

Hier een bericht van Stitch.

 
Na 3 drukke dagen van alles onderzoeken, veel wandelen in omgeving en buurt en op alles reageren en ontdekken ging ze steeds rustiger te werk.

 

Ze slaapt ff 2 dagen heel veel en komt enorm tot rust. Tussendoor gekke buitjes met veel geknuffeld. 

Dag 5 zijn we gaan fietsen en dat ging bijna gelijk al super goed. En ze vind het heerlijk. Daarna boswandeling en weer terug met de fiets.

 

Ze was heel erg op mij gericht eerste 4 dagen, maar ze is nu volledig gewend aan mij en pa. Ze is een geweldige hond!! En maakt ons heel vrolijk en ’t is weer compleet en gezellig thuis!

Super bedankt voor de goede zorgen voordat ze hier kwam!

Ze is een geweldige hond en maakt ons heel vrolijk

Baasjes van Stitch

Kiki (voorheen Paulien)

Hallo,

Vorige week heb ik Paulien geadopteerd en jullie vroegen of ik even wilde laten weten hoe het ging.

De eerste dag heeft ze alleen maar onder de bank gezeten en dat is nog steeds naar favoriete plek als er bezoek is.

Maar verder doet ze het ontzettend goed! 

Ik heb haar Kiki genoemd en daar luistert ze al goed naar.

Jimmy (voorheen Bink)

Ik heb nu bijna 3 weken geleden Bink geadopteerd en ik dacht, ik stuur een update!

We hebben zijn naam veranderd naar Jimmy en hij heeft het onwijs naar zijn zin bij ons. Hij komt heerlijk knuffelen en speelt lekker in het rond. Hij vond onze plant ook heel leuk, dus die is helaas weg 😂. Beter de plant dan de bank!

Hij is echt heel lief en heeft dus verder nog niks kapot gemaakt. De eerste nacht alleen ook ontzettend braaf geweest.

Al met al is het nog steeds een schat met een ondeugende kant. Maar het blijft een kitten en dat hoort erbij! Wij zijn heel blij mij hem 🙂

Hij komt heerlijk knuffelen, en speelt lekker in het rond

Baasjes van Jimmy

Jochem


Vandaag is het alweer 6 jaar geleden dat we Jochem adopteerden en daar hebben we geen dag spijt van gehad. 

Hier ligt hij samen met Kiki.
Zij is sinds 4 maanden bij ons en zoals jullie zien kunnen ze het goed samen vinden.

Zorro (voorheen Wietze)

2 januari hebben wij de zwarte kater Wietze bij jullie opgehaald. Bij thuiskomst is zijn naam veranderd naar Zorro!

Hoe hij de eerste 2 weekjes vooral veel steun bij je zocht, is hij nu compleet uit z’n schulp gekropen.
Hij maakt ons elke dag aan het lachen, geen speeltje is veilig bij hem en ook onze handen en voeten moeten er soms aan geloven🙈.

Hoe hij eerst bang was om op bed te komen, slaapt hij nu het liefst elke nacht tussen ons in. Tijdens het avondeten zit hij braaf naast je op de stoel, in de hoop dat hij ook iets krijgt.

We gaan vanaf dit weekend in de tuin oefenen met het naar buiten gaan, want zijn interesse voor wat er buiten achter het raam gebeurt wordt steeds groter.
Al met al een schat van een kat, maar ook een knotsgekke!

Wij zijn dol op hem en nog elke dag blij dat hij bij ons de rest van zijn leven mag doorbrengen.

Hij maakt ons elke dag aan het lachen

Baasjes van Zorro

Django

Het is alweer ruim 4 jaar geleden dat wij Django bij jullie hebben geadopteerd.
Dus wilde ik eens even laten weten hoe het met ons gaat. En wat zijn we blij met hem!

Het is zo’n lieve hond. Ondertussen alweer 9 jaar en hij wordt grijs, maar soms net een puppy. Hij is gek op mensen.
Buiten gaat het ook goed. Nog steeds niet gek op andere honden. Maar als we brokjes meenemen is hij nog steeds goed af te leiden.

In het begin had hij vooral met onze jongste moeite. De energie was hem teveel. Maar ondertussen zijn het de dikste vrienden en zitten ze geregeld bij elkaar.
Tycho gaat dan naast zijn kussen zitten en Django ligt bijna bij hem op schoot.

Ondertussen alweer 9 jaar en hij wordt grijs, maar soms net een puppy

Baasjes van Django

Bella


Hier wat foto’s van onze Bella!

Wat zijn we blij met haar. Ze is lief, mooi, sociaal, nieuwsgierig. We zijn erg trots en blij met haar.

Nogmaals dank voor jullie zorgen toen ze bij jullie woonde.

Hartelijke groet van ons

Adoptie is een daad van liefde

Ben jij na het lezen van de succesverhalen enthousiast geworden?
Bekijk dan snel onze beschikbare honden en katten en vul het adoptieformulier in.