Review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dierenasielzwolle
Average rating:  
 14 reviews
by bob ten hoopen on Dierenasielzwolle

nadat het in eerste instantie mis was gegaan met een poesje hebben ze het helemaal goed gemaakt.
we hebben nu een supe leuke kitten .
bedankt hiervoor

bob en anita

by ilona loopers on Dierenasielzwolle

Hallo, We hebben afgelopen zomer duvel bij jullie opgehaald en willen jullie graag laten weten hoe blij we met hem zijn en hoe fijn hij het heeft hier. Het is een lieve knuffel kat. Hij komt graag gezellig bij je liggen. Buiten zijn vindt hij ook fijn, wel is het een vechtersbaasje met andere katten. Hij beschermt zijn tuin goed!

by ingeborg on Dierenasielzwolle

Wij hebben 3 jaar geleden Nacho opgehaald. Was daar de meest schichtige kat, kroop onder de hokken...Maar hij is nu een lieve ,aanhalige schootkat en veel buiten-muizenvanger geworden..(gemiddeld 2 per dag)

by Nadieh on Dierenasielzwolle

Half januari hebben wij de lieve kater Hachi bij jullie opgehaald. Een schat van een beest! We zijn goed geholpen met alle informatie. En als we vragen hebben, krijgen we per mail snel reactie van de medewerkers. We zijn erg blij met onze nieuwe huisgenoot! Jullie doen goed werk, ga zo door!

by fam landman on Dierenasielzwolle

Wij hebben 2 super lieve kittens bij jullie opgehaald. Nora van de zomer en net voor de kerst Harley. Allebei zijn het gigantische knuffel katten en ze passen goed bij de andere katten. Nog niet zo lang geleden is onze oude kat Rusty overleden aan een hartaanval en hier heeft zijn maatje Levi erg veel moeite mee gehad tot we Harley nu een paar dagen bij ons hebben, hij begint weer goed te eten en bemoeit zich op positieve wijze met de rest. We zijn dus erg blij met jullie hulp en ons gezin is weer compleet. We wensen jullie een fijne jaarwisseling en kijken weer uit naar een nieuw jaar.

by Gea R on Dierenasielzwolle

Een maand geleden haalde ik de vierjarige vriendinnetjes Pippi en Maia uit het asiel in Zwolle. Ze werden omschreven als een lief en onafscheidelijk stel. En dat blijkt helemaal te kloppen! Ze zijn behalve lief en onafscheidelijk speels, nieuwsgierig en onderzoekend. De verlegenheid van Maia valt reuze mee. Ze kijkt bij bezoek (nog) wel de kat uit de boom, maar bij haar eigen nieuwe baasje is ze inmiddels net zo aanhankelijk als vriendin Pippi. Het gaat goed met deze gezellige en aanhankelijke poezen. Ik raad iedereen die een (nieuw) huisdier zoekt aan om een kijkje te nemen in het asiel.

by Gea Pullens on Dierenasielzwolle

Keurig tehuis en ontzettend vriendelijk personeel. Afgelopen zomer moesten wij helaas onze kater Karel wegbrengen naar het asiel. Wij missen hem nog iedere dag en als het kon zou ik hem zo weer ophalen. Wij zijn eigenlijk heel benieuwd waar Karel is en hoe het met hem gaat,

by Inge van Ingen on Dierenasielzwolle

Wij hebben onlanlangs Quinty bij jullie uit het asiel gehaald. Een lief wit gesteriliseerd poesje van 1 jaar. Het is een hele lieverd , zeer speels en gehoorzaam en ontspannen. Onze ervaring bij jullie was prima, heel goed ontvangst en het zag er allemaal erg schoon en rustig uit. Ook aan de beesten vernam je dat het goed toeven is. Wij kwamen vanuit Assen maar hebben geen spijt dat we langsgegaan zijn, we hebben er een zeer prettige huisgenoten bij. Lieve groetjes namens Quinty.

by Henk on Dierenasielzwolle

Prettige ervaring. Vriendelijk, behulpzaam, netjes, klantvriendelijk en vooral erg lief voor de dieren. Vriendelijke groeten, Henk Stok

by Herbert en Danielle on Dierenasielzwolle

o'n 3,5 a 4 jaar geleden haalden wij onze katten Tijger en Gizmo uit het Zwols dierenasiel. Toen ik deze toen 2-jarige zusjes op de website zag heb ik meteen gebeld maar er was (terecht) geen reserveringsmogelijkheid en er had nog iemand anders geinformeerd dus het was nog even spannend of we de eerste waren toen we bij het asiel aankwamen. (we wonen een uur verderop) Eenmaal bij het asiel was het al druk met mensen, we zaten heel erg in spanning maar uiteindelijk bleek iedereen voor ons voor één en dezelfde raskat te komen en mochten de zusjes bij ons wonen. Wat waren we blij! Deze toen twee jarige zusjes waren zeker in het begin erg verschillend, Tijger kwam heel vrolijk op ons af rennen maar Gizmo zat bang in een hoekje en we hoorden dat ze zelfs al had geprobeerd te ontsnappen. Tijger zat al snel in het reismandje maar Gizmo vangen kostte nog aardig wat moeite, daar mochten we Nicoline echt even bij helpen want dat ging niet alleen. Eenmaal bij ons thuis lag Tijger dezelfde avond nog languit tussen ons in op de bank maar Gizmo hield zich twee weken schuil onder de bank. Daarna konden wij haar steeds vaker heel even aaien, na een half jaar kwam ze ook bij ons voor een knuffel. Na langere tijd had ze zo'n vertrouwen dat ze ook bij vreemden een knuffel ging halen. Inmiddels liggen ze beiden elke dag wel even languit op hun rug bij ons op schoot te snurken. Wat hebben wij een mazzel met deze twee lieve katten.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»