voldoende aanmeldingen


** Vanwege de overweldigende interesse nemen we geen nieuwe aanvragen meer in behandeling. De kennismakingsgesprekken worden gestart. Wij verwachten dat in deze aanmeldingen een geschikte baas wordt gevonden **

 

Hoe gaat dit in zijn werk:

 • De medewerkers kijken aan de hand van de ingevulde adoptieformulieren in welke thuissituatie het dier het best zal passen.
  Wij hechten veel belang aan een duurzame plaatsing.
  Met de geïnteresseerden waar hij/zij het best zal passen wordt contact opgenomen om kennis te komen maken om te kijken of er een klik is tussen het dier en potentiële nieuwe baas.In het geval van een hond:
  De geïnteresseerden die uitgenodigd worden om kennis te maken moeten een aantal keren komen kennismaken & wandelen voor de hond geadopteerd kan worden.
  Hierdoor zal de hond langer op de website blijven staan als “gereserveerd”, of “voldoende aanmeldingen” zonder dat de andere geïnteresseerden wellicht bericht ontvangen. Er moet eerst duidelijkheid zijn of de adoptie door zal gaan. In sommige gevallen is de klik met de eerste geïnteresseerden er niet en worden de volgende geïnteresseerden gebeld. Dus kan het nog langer duren voordat er duidelijkheid is.
 • Zodra het dier geadopteerd is, ontvangt iedereen die een adoptieformulier voor dit dier heeft ingevuld, bericht dat het dier geadopteerd is.
  Soms lukt dit niet gelijk zodra de hond of kat geadopteerd is en wordt het de volgende dag. Ons streven is dat iedere geïnteresseerde zo snel mogelijk bericht ontvangt.