Vrijwilligers

Het Zwols Dierenasiel is voor een groot deel afhankelijk van de 50 vrijwilligers die hun tijd en energie beschikbaar hansstellen om de jaarlijks 1000 dieren liefdevol te verzorgen en een gevoel van veiligheid te geven. Als vrijwilliger helpt u met het verzorgen van de dieren, het schoonmaken van de verblijven, het wassen en kammen van de honden en poezen, het uitlaten van de honden en nog veel meer. Als vrijwilliger bent u belangrijk. U maakt deel uit van een enthousiast team dierenvrienden die de passie delen om het tijdelijke verblijf van de aanwezige dieren zo prettig mogelijk te maken.

Bent u 15 jaar of ouder en wilt u deel uitmaken van dit gedreven team? Dan zijn we op zoek naar u!

Onze diensten zijn van 8:00-12:00 uur of 8:00-16:30 uur. U bepaalt zelf of u een ochtend of een hele dag werkt. U start met maximaal twee ochtenden of één hele dag in de week. Dit kan later altijd uitgebreid worden als eventueel meer wilt werken.
hills_51k_1.250x0-is
Daarnaast hebben wij ook een minimum: voor doordeweekse dagen geldt een minimum van één ochtend in de week, in de weekenden komt u minimaal één ochtend per maand.

Vul hier ons  inschrijfformulier vrijwilliger of stage in!

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een intakegesprek!

 

Als vrijwilliger een langere wandelroute nemen?
Kijk ->hier<- voor de wandelkaart.