unitepests

Word donateur

Als stichting zijn wij voor een groot deel afhankelijk van de donaties die wij krijgen. Met de donaties kunnen wij alle asieldieren een veilig tijdelijk onderkomen bieden. Daar hebben wij jouw (financiële) hulp bij nodig. Lees hier meer over de mogelijkheden of klik op de onderstaande knop om direct te doneren.

Word vrijwilliger

Samen met 50 vrijwilligers zetten wij ons vol toewijding in om asieldieren een veilig en liefdevol tijdelijk onderkomen te bieden.

 

Zonder al onze vrijwilligers zou dit niet mogelijk zijn. Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden?

Word gastgezin

Onze gastgezinnen krijgen de tijdelijke zorg voor het opvangen en verzorgen van kittens of katten en dat allemaal vanuit hun eigen huis. Dit kan variëren van het geven van voldoende aandacht tot flesvoeding van kittens.

Spullen doneren

Heb je spullen over die je graag aan het Dierenasiel Zwolle wilt doneren? Bekijk dan het overzicht met de spullen waarmee je het dierenasiel het beste kan helpen.

Testament

Veelvuldig nemen mensen het Dierenasiel Zwolle mee in hun testament zodat je ook na het overlijden het Dierenasiel Zwolle kunt blijven steunen.

Onze sponsoren

Het Dierenasiel Zwolle wordt op verschillende manieren ondersteund door sponsoren. Hierbij kun je denken aan sponsoring van diervoeding, kennels maar ook op het gebied van drukwerk. Wil je met jouw bedrijf ook trotse sponsor worden van het Dierenasiel Zwolle, meld je dan aan via het algemene contactformulier.